toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Turkiye'deki universitelerde master yapabilir miyim? ALES basvurusunu kacırdım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 versen alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 oy super haber. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 190$ nedir ya öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 fakir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 degilim de ales 40 lira olunca insan 300 liraya kıyamıyor. ama yapacak bisi yok. kaderde varsa duzulmek, neye yarar uzulmek demis atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Üniversiteler yavaş yavaş ÖSYM sınavlarını kabul etmemeye başlıyor zaten, en azından KPDS için durum böyle, darısı ALES in başına :P KPDS Kasım 2009 dan beri aşırı kolay olduğu için artık bir ayırıcı değeri kalmadı. Ceketimi assam (If I hang my jacket), 90 üstü alır (it would score over 90)duruma geldi (here is the situation, you know my motivation). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hicbirinde yapamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Gre'nin matematiği Ales'ten kolaydır be yapmayın. Gre'deki dil olayı ayrı bi boyut hiç karıştırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bazi universiteler 'bu donemi kacirdim bir sonraki donemde giricem' dersen kabul edebiliyorlar bir sor once hangi universiteye basvuracaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 zaidral said: hicbirinde yapamazsin. butun dunyada yapabiliyorum abi. ales'ten daha gecerliligi olan bir sınav olması lazım. emin misin bundan? Quadrophenia said: Bazi universiteler 'bu donemi kacirdim bir sonraki donemde giricem' dersen kabul edebiliyorlar bir sor once hangi universiteye basvuracaksan. bu da cok iyi bi habermis de. tezsiz yuksek lisans kasıcam ben. parasını vericem yani, kabul edicekler. askerligi tecil ettiricem, okula gitmiycem. isten vakit bulursam gidicem falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 YOK diye bir kurum var bizde, 55i gecmis olman gerek illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 O konu biraz ortada sanirim, bazi universiteler direk GRE de kabul ediyorlar. Ama universite kadrolarina arastirma gorevlisi vb. sekilde girmek istiyorsan mutlaka girmen gerekiyor. Tezsiz YL yapacaksan hic o kadar para verme bence GRE ye, buyuk ihtimalle kabul ederler bir sonraki doneme giricem dersen. Basvuru zamani gelirse ALES in sen yuksek lisansa basvurana kadar alirsin bir cikti gosterirsin basvurdugunu. O kadar para vericen zaten universiteye, sirf bunun icin elenmezsin yani. Ama once bir sor tabii sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Üniversitesine göre değişir. Özellerin neredeyse hepsi alıyor. Başvuracağın okulun sitesine gir, bak. Hepsinde bilgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 maliye bölümü için Aleste ea olarak mı sözel olarak mı soru çözmek gerekiyor yani hangi bölümler cevaplandırılmalı çok az zaman kaldı yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ea'dır heralde sözel olsa komik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben de oyle tahmin ediyorum ama kesin bi şekilde nerden öğrenebilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 www.birbilenesor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Yeni konu açmayayım dedim. Ben de sonbaharda ALES'e gireceğim çok yüksek ihtimalle. Fakat önce lisans diplomamın denkliğini almam gerekiyor. Başvuruyu yaptıktan sonra ne kadar sürüyor denkliğin çıkması bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ben Ocak'in son haftasi yapmistim denklik basvurusu, Nisan basi geldi denklik. Ingiltere - Yuksek Lisans. Basvuru yaptiktan sonra aradigimda 'biz daha Kasim basvurularini bitiremedik' demislerdi. Standart akademik takvim sonu basvurursan daha uzun surer. mervis said: ben de oyle tahmin ediyorum ama kesin bi şekilde nerden öğrenebilirim acaba? Mezun oldugun bolume gore degil yuksek lisans veya doktora yapacagin bolume gore belli oluyor hangi puani kullanacagin. O da basvuracagin okulun sitesinde yazar zaten. IIBF icin EA olur cok yuksek ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 gre tarihleri geçti şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yok gecmez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ortalama lazım mı buna ? ales için 2.5 heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Valeron said: ortalama lazım mı buna ? ales için 2.5 heralde ? Eheh ALES'e gitmek icin ortalama zorunlulugu gibi bisi yok tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar