horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Kim var benden başka hastası olan onu merak ediyorum. Dünyanın en şahane en süfer çizgi romanı olduunu iddia ediyorum hatta.[signature][hline]your sight is a weakness...
Tsunami_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Şu anda türkiye de yayınlanan çizgiromanların en iyisi bence ama gereken ilgiyi görmüyor. belki de yayınevinin ilgisizliğinden ne zaman çıktığı belli değil.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 parantez yayınları çıkarıyodu artık o da bıraktı galiba. heyy gidi alaska be...[signature][hline]your sight is a weakness...
Tsunami_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yok. rodeo yayıncılık çıkardı en son ağustos 2004 te. hikayenin adı 'silahlı ve hileli bir öykü'.[signature][hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book '' Gordon Batman :killing joke
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Rodeo'dan çıkıyor iki farklı ken parker bir küçük seri var (fummetti boyunda) birde şu an 6. sayıda olan bemim takip ettiğim büyük boy seri var 7. sayıyı iple çekiyorum ama rodeo'da karşıdan çekiyor galiba ki hala 7. sayı ortalarda yok.. gerçekten güzel bir avrupa çizgiromanı.
Tsunami_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sanırım büyük boy seri daha ilerde geçiyor.
Öne çıkan mesajlar