frat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Merhaba Arkadaşlar bilgisayarımla ilgili bir sorunum var. bir kez bilgisayar normal kapanmadan kapattım ve açamıyorum. Şöyle oluyor Tanıma kısmında bilinmeyen bir sebepten açılamıyor diyor şunları sunuyor Güvenli Mod Ağ bağlantılı güvenli Mod Komut istemiyle Güvenli Mod windows iyi yapılandırma(çalışan son düzgün ayarlarınız) Windows olağan şekilde başlasın Bunlardan birini seçince Windows başlangıç ekranı(preloader gibi dirşey geçen kısım) geliyor.Ve masaüstüne gelmeden yeniden başlıyor.F8 e basıp oradaki daha gelişmiş menüleri denedim Hata ayıklama modu Windows ön yükleme VGA modunu etkinleştir ve yukarıdakiler Sonuç yok lütfen yardım eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hoş geldiniz diyip direk oturumu kapatıyor dimi? heh heh bu bi arkadaşıma olmuştu neyseki 2 ayrı drive kurmuştu diğerine de xp kurup ona daha virüs bulaşmadan anti virüs programı kurup temizlemiştik sora yine de bi temiz kurulum yapmak gerekmişti...i says format all drives.[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 dostan fprot la virus taraması yap, çözülmezse format malesef.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 guvenli kip te acabiliyo musun ki? benzer bi durum bende de olmustu. guvenli kipte calistirdim. daha sonra run -> msconfig 'den baslangicta calistirilacak programlara en son eklediklerimi kaldirdim. onun bi yaninda da servisler vardi sanirim, o servislerden de gereksizleri kaldirdim. daha sonra restart attim ve calisti. son yukledigin programlari iptal etmeye bak derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 windowsun orjinal mi ? orjinal olmayan bazı versiyonlarda 30 gün hedesinden sonra öyle kapanma olayları oluyordu...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 3 gun once aynısı oldu allahtan harddıskı 4 e ayırmıstım bırıne format atıp dıger 3 bolumu kurtardım yane %75 ama bence %100 cunku bogle aptallasacagını bıldıgım ıcın bırıne sadece wındows yukledım bırıne sadece oyunlar bırıne muzıkler bırıne yedek dosyalarım eheheh yasasın tedbırr[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar