Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarım çöküyor Lütfen yardım...

frat

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar bilgisayarımla ilgili bir sorunum var.
bir kez bilgisayar normal kapanmadan kapattım ve açamıyorum.
Şöyle oluyor Tanıma kısmında bilinmeyen bir sebepten açılamıyor diyor şunları sunuyor
Güvenli Mod
Ağ bağlantılı güvenli Mod
Komut istemiyle Güvenli Mod

windows iyi yapılandırma(çalışan son düzgün ayarlarınız)
Windows olağan şekilde başlasın
Bunlardan birini seçince Windows başlangıç ekranı(preloader gibi dirşey geçen kısım) geliyor.Ve masaüstüne gelmeden yeniden başlıyor.F8 e basıp oradaki daha gelişmiş menüleri denedim

Hata ayıklama modu
Windows ön yükleme
VGA modunu etkinleştir ve yukarıdakiler
Sonuç yok lütfen yardım eder misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

hoş geldiniz diyip direk oturumu kapatıyor dimi?

heh heh bu bi arkadaşıma olmuştu neyseki 2 ayrı drive kurmuştu diğerine de xp kurup ona daha virüs bulaşmadan anti virüs programı kurup temizlemiştik sora yine de bi temiz kurulum yapmak gerekmişti...i says format all drives.[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

guvenli kip te acabiliyo musun ki?
benzer bi durum bende de olmustu. guvenli kipte calistirdim. daha sonra run -> msconfig 'den baslangicta calistirilacak programlara en son eklediklerimi kaldirdim. onun bi yaninda da servisler vardi sanirim, o servislerden de gereksizleri kaldirdim. daha sonra restart attim ve calisti. son yukledigin programlari iptal etmeye bak derim...
Sosyal ağlarda paylaş

windowsun orjinal mi ? orjinal olmayan bazı versiyonlarda 30 gün hedesinden sonra öyle kapanma olayları oluyordu...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

3 gun once aynısı oldu allahtan harddıskı 4 e ayırmıstım
bırıne format atıp dıger 3 bolumu kurtardım yane %75 ama bence %100 cunku bogle aptallasacagını bıldıgım ıcın bırıne sadece wındows yukledım
bırıne sadece oyunlar
bırıne muzıkler
bırıne yedek dosyalarım eheheh
yasasın tedbırr[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...