Slint Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Foals'ın canlı performansı baya hayal kırıklığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 le kötü ztn bıraktım canlı performanslarıda iyi değil. here we go magics ilk defa dinliorum, kötüleşti yoa edit: foals solistin saçı ve 1-2 şarkısı dışında iyidi, olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben gayet beğendim valla gerci grubu çok seviyorum belki ondandır. orada olsam çok feci gaz olurdum ama canlı dinlemek istediğim bir çok grup var. http://www.youtube.com/watch?v=m0IKAQVVksQ cok pis yardırdılar mesela şunda ve http://www.youtube.com/watch?v=XkrYuNiHKYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Vokalisti zorla söyletiyolar gibiydi sanki bayık bayık. Biraz da şarkı seçimlerinden dolayı bana öyle gelmiş olabilir. Mesela Spanish Sahara yerine Cassius, Balloons falan çok daha iyi konser şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 adamların son albümü farklı zaten normal tarzlarından, adamın sesi öyle biraz. gayet iyiydi performansları. neyse devam edelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 vokal hakkında doğru evt, sesi bi ilginç geldi canlı bu arada şu olmamış CH 1 •7:40 PM • Gogol Bordell... CH 2 •7:55 PM • The Kills http://a0.twimg.com/profile_images/1168427844/fuuuuu_normal.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben başladığından beri öyleyim ya. böyle keşke ekranı ikiye bölsek sesi seçsek :D http://coachella.com/images/ven1000.jpg bu arada harika ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Sereglin said: adamların son albümü farklı zaten normal tarzlarından, adamın sesi öyle biraz. gayet iyiydi performansları. neyse devam edelim :P Neyse, sonuç olarak Broken Social Scene'le Foals aynı anda sahneye çıkar da ben o festivalde olursam karar vermem kolay olucak bundan sonra :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 1. kanalda gogol bordello başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 gogol basgaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya şarkıların en güzel yerinde kitleniyo ffffuuuuu, kaydetmesinler diye bilerek yapıldığını düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 the kills de başladı oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 alla alla, gogolda hava aydinlik, diger taraf karanlik, kapali mi orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kapalıdır, daha hava kararmadı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mumford & Sons da başlıcak of :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 cumayi tamamen kacirmisiz lan, erken koysana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 cuma için bir şey yapamazdım, ben de kaçıracaktım. ben kaçırıyorsam herkes kaçırsın hıh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 vay ibne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Video archive'in Türkiye'ye açık olmaması :( asıl sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ahahah adam sarap sisesi cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 her yere döktü bir de yazıcaktım ki stream durdu ve şişe artık boştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 hastasıyım bu adamların ya. tam damarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 banjo mu ogrensem lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DHWsKTSdS74 şu adamlar da gelmeli cidden, net ön sıradan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 interpolu para vermeden ev konforuyla biramı yudumlarken izlemek, mıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar