Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç ektirmek

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

arkdaşlar abim giderek dazlak biri oluyor o yüzden saç ektirmek istiyor. bu konudabilgisi lan vardır umarım

-Fiyatı ne kadar olur
-Ne kadar sürer
-Yapıldığında kafada kızarıklık falan yaratır mı(kesekağıdı gerekli mi)[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Sosyal ağlarda paylaş

Abin için istediğine eminmisin? :p hadi hadi yabancı yok açılabilirsin. Bak anlayışla karşılıycaz inan bana. Seni dışlamıycaz söz. Bak kel olsanda seninde canın var biliyoruz. Seni aramıza normalmişsin gibi kabul edicez. Bak gerçekten eksikliğini sana unutturucaz. Bi sonraki cümleyi sen okuma.

Yazık çocuğa hissettirmeyin. İntihar falan ederse.[signature][hline]No signature...
Sosyal ağlarda paylaş

Saçlar gürleşene kadar kafa kıpkırmızı ve şişik oluyo saç ektirdiğinizi anlamayacak kadar salak bi insan bulamazsınız şu dünya üzerinde.
Kafanın arkasında saçlar kısayken enlemesine bi çizik oluyo saçlar uzun olursa farkedilmez.

Fiyatları bilmiom ama 1k EU 2k EU fln bişeydir max.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 09 Eylül 2004 03:11 tarihinde demiş ki:
Abin için istediğine eminmisin? :p hadi hadi yabancı yok açılabilirsin. Bak anlayışla karşılıycaz inan bana. Seni dışlamıycaz söz. Bak kel olsanda seninde canın var biliyoruz. Seni aramıza normalmişsin gibi kabul edicez. Bak gerçekten eksikliğini sana unutturucaz. Bi sonraki cümleyi sen okuma.

Yazık çocuğa hissettirmeyin. İntihar falan ederse.

benimde ilk aklıma gelen bunlar oldu :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

yaw onun bı cozumu wardı dıye bılıom ne sac ektırmesı
hane bı krem wardı k.cın dakılerı dokuo
kafanda cıkarıo kıvırcık fln ıdare edersın ben ılerde ogle yaptırcam ama sac da ektırebılırım ne war bunda (17yasındayım)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 09 Eylül 2004 03:11 tarihinde demiş ki:

Yazık çocuğa hissettirmeyin. İntihar falan ederse.
:-)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...