Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 arkdaşlar abim giderek dazlak biri oluyor o yüzden saç ektirmek istiyor. bu konudabilgisi lan vardır umarım -Fiyatı ne kadar olur -Ne kadar sürer -Yapıldığında kafada kızarıklık falan yaratır mı(kesekağıdı gerekli mi)[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 google dan fln baksana abi..birsürü merkezler war böle orda yazabilir bicogu[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ne ekersen onu biçersin[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ahahahhhahahaaa[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 www.suatkaya.com[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Abin için istediğine eminmisin? :p hadi hadi yabancı yok açılabilirsin. Bak anlayışla karşılıycaz inan bana. Seni dışlamıycaz söz. Bak kel olsanda seninde canın var biliyoruz. Seni aramıza normalmişsin gibi kabul edicez. Bak gerçekten eksikliğini sana unutturucaz. Bi sonraki cümleyi sen okuma. Yazık çocuğa hissettirmeyin. İntihar falan ederse.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Saçlar gürleşene kadar kafa kıpkırmızı ve şişik oluyo saç ektirdiğinizi anlamayacak kadar salak bi insan bulamazsınız şu dünya üzerinde. Kafanın arkasında saçlar kısayken enlemesine bi çizik oluyo saçlar uzun olursa farkedilmez. Fiyatları bilmiom ama 1k EU 2k EU fln bişeydir max.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: kiddo, 09 Eylül 2004 03:11 tarihinde demiş ki: Abin için istediğine eminmisin? :p hadi hadi yabancı yok açılabilirsin. Bak anlayışla karşılıycaz inan bana. Seni dışlamıycaz söz. Bak kel olsanda seninde canın var biliyoruz. Seni aramıza normalmişsin gibi kabul edicez. Bak gerçekten eksikliğini sana unutturucaz. Bi sonraki cümleyi sen okuma. Yazık çocuğa hissettirmeyin. İntihar falan ederse. benimde ilk aklıma gelen bunlar oldu :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: John_Petrucci, 09 Eylül 2004 02:53 tarihinde demiş ki: Ne ekersen onu biçersin ehehehe.. erol evgin peruk kullanıyomuş di mi. bu da ünlü bir malzemedir geyiklere. yav kel olup da karizmayı devam ettirenler de var ..bkz.bruce willis.. bkz. kel aliço . bkz.keloğlan.. ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Yok sözlerimi geri aldım bak.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 destur ne saç dökülmesi daha 18 ime gireedim[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 yaw onun bı cozumu wardı dıye bılıom ne sac ektırmesı hane bı krem wardı k.cın dakılerı dokuo kafanda cıkarıo kıvırcık fln ıdare edersın ben ılerde ogle yaptırcam ama sac da ektırebılırım ne war bunda (17yasındayım)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 o gerçek mi ya ben Vizontele de geyik diye söylüyolar sanyırodum. (Yoksa gerçekten keke mi maruz kaldım)[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: kiddo, 09 Eylül 2004 03:11 tarihinde demiş ki: Abin için istediğine eminmisin? :p hadi hadi yabancı yok açılabilirsin. Bak anlayışla karşılıycaz inan bana. Seni dışlamıycaz söz. Bak kel olsanda seninde canın var biliyoruz. Seni aramıza normalmişsin gibi kabul edicez. Bak gerçekten eksikliğini sana unutturucaz. Bi sonraki cümleyi sen okuma. Yazık çocuğa hissettirmeyin. İntihar falan ederse. :-)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Caranlothwen, 09 Eylül 2004 21:11 tarihinde demiş ki: o gerçek mi ya ben Vizontele de geyik diye söylüyolar sanyırodum. (Yoksa gerçekten keke mi maruz kaldım) Kekin alası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Doktora gidin, saçları çıkarmanın tek yolu ektirmek değil.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar