KingV Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 evet arkadaşlar. biliyorum oynayan aranızda kalmadı pek. ama yinede düşüncemi sizinle paylaşmak istedim. "tribe of the four winds" adı altında Hyrkanian guildi kurmak istiyorum. guild Aquilonia serverında rp-pvp guildı olacak. kendi instance ve raidlerine katılacak. kavimler göçü temasıyla yurtlarını terk eden hyrkanianları oynayacağız. rp, pve ve pvpde hyrkanian / wolves of the steppes zırhlarını çekeceğiz üzerimize. bildiğiniz üzere wolves of the steppes hykanianların bir boyu. bu sayede her sınıfa kapımız açık olacak. elimde 1 adet t3 guild şehri bulunmakta. onun nimetlerinden de yeri geldiğinde yararlanabileceğiz. ama işte tüm mmo lar gibi tek başıma olacak birşey değil. katılmak isteyen olup olmadığını merak ettiğim için buraya atıyorum mesajımı. aynı mesajı birkaç farklı yerde de görebilirsiniz şaşırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 dostum o kadar özledimki aocu aslında ben aquilonia serverinda hunlarin officerlarından biriydim geri gelirsem katılır sana ki düşünüyorum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 gelirsen beklerim :) oyun içi karakterlerim : Anakhor, Ephesus, Nefreth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 evet... gidip gelip aynı şeyi düşünüyorum. Hun rpsi için birilerini bulayım. guild kuralım. vanirty sayesinde üstümüze çektiğimiz hyrkanian zırhları ile bir yandan rp yaparak diğer yandan pvp ile northern grassland i haraca bağlayalım. yok mu ilgilenen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Oyun bende kurulu, ben düşünebilirim SWTOR'dan baydım bayacağım. Yazarım buraya bu oyunu oynamak istiyorum ilk release'da oynamıştım sadece lvl 46 karakterim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar