Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 babam nijerya daydı. o da bir örümcek fotosu çekti onu göstereyim dedim. aslında örümcek o kadar büyük deil ama babam bir yöntem sayesinde kocaman gösteriyor. daha var da upload uzun sürüyo. sonra koycam[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 örümceğin arka tarafındaki motifler cok güzel... sanki elle cizilmiş gibi..buarada pederin discovery channeldamı calışıyor ? :) bölye böcek resmi cektiğine göre..[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :)
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 resimde oynama yok. babam inşaat müyendizi :horace: sadece sadece kocccaaaman bir Canon fotograf makinası var ve bu işe yıllarını vermiş.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bence güzel bi fotoğraf ayrıca korkusuz bi insanın işi:) örümceğin altına kadar girmiş:)[signature][hline]To Live is To Die
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 burada da korku filmindem fırlamış. (aynı örümcek)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tarihlere bakarsanız örümceğin orayı mesken tuttuğunu görürsünüz.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 en iğrenç sözlerden biri şu olabilir ; aaa desenlerine bak sarı - lacivert Bu ÖRÜMCEK FENER BAHÇELİ ÖLDÜRÜNNNNNNNNN böghh[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Böyyyyhhkkk[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 oeh abi one oyle ya tahminimce elimden buyuk bir$ey igrenc brr nefret ediyorum orumceklerden[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Niye nefret ediyosun zavallı hayvancıktan. Böceklerin dünyayı işgal etmesine engel olmaya çalışıyor o kadar.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 lol yanlislikla dokunursan farkinda olmadan ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ıyk,öyk, böğğ çok ayaklılar..[signature][hline]en ince yerim bileğim..
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 aa ben bunu tanıyorum.. Bizim hüseyin abinin örümceği. Evden kaçmıştı arıyodu zavallı..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 valla süper fotooraflar diiller aslında tabi ama, objeler hoş.[signature][hline]your sight is a weakness...
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 BIzımde onlar qıbı 4 ayak 6 kolumuz flm olsa nasıl olurduki ben dırek kunduracılık mesleqıne kasardım :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Öne çıkan mesajlar