Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

örümcek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

babam nijerya daydı. o da bir örümcek fotosu çekti onu göstereyim dedim. aslında örümcek o kadar büyük deil ama babam bir yöntem sayesinde kocaman gösteriyor. daha var da upload uzun sürüyo. sonra koycam
[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.

Mesaj tarihi:
örümceğin arka tarafındaki motifler cok güzel... sanki elle cizilmiş gibi..buarada pederin discovery channeldamı calışıyor ? :) bölye böcek resmi cektiğine göre..[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü...
Delidumrul ve Zibidi :)
Mesaj tarihi:
resimde oynama yok. babam inşaat müyendizi :horace: sadece sadece kocccaaaman bir Canon fotograf makinası var ve bu işe yıllarını vermiş.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Mesaj tarihi:
Bence güzel bi fotoğraf ayrıca korkusuz bi insanın işi:) örümceğin altına kadar girmiş:)[signature][hline]To Live is To Die
Mesaj tarihi:

burada da korku filmindem fırlamış. (aynı örümcek)
[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.

Mesaj tarihi:
tarihlere bakarsanız örümceğin orayı mesken tuttuğunu görürsünüz.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Mesaj tarihi:
en iğrenç sözlerden biri şu olabilir ; aaa desenlerine bak sarı - lacivert Bu ÖRÜMCEK FENER BAHÇELİ ÖLDÜRÜNNNNNNNNN

böghh[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Mesaj tarihi:
BIzımde onlar qıbı 4 ayak 6 kolumuz flm olsa nasıl olurduki ben dırek kunduracılık mesleqıne kasardım :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

• Yeni Oluştur...