Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 İşte arkadaşlar, uzun süre çalışıp yaptığım daha sonra renklerini ters çevirip güzel bir görüntü elde ettiğim bir çalışmam, çalışmalarımın devamı gelecektir...[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir *"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir [/spo]Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 cok guzel ya, atin sekli baya guzel olmus. referans kullanarakmi cizdin yoksa aklidami? keske geri kalaninida tamamlasaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kanatlari olmasa ve boynuz ekleseymisin unicorn olacakmis. iste o zaman diablesse'nin gozune girebilirdin belki.. ;) (bkz: spoiler imza)[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben cok begendım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 güzel olmuş bence. bi tavsiye, siyah kaat üstüne beyaz kalemle çizersen veya önceden ters çevirileceeni düşünerek çizersen taa başarılı bi sonuç çıkabilir ortaya. gölgeler ışık oluveriyo netekim.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar