Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 İşte arkadaşlar, uzun süre çalışıp yaptığım daha sonra renklerini ters çevirip güzel bir görüntü elde ettiğim bir çalışmam, çalışmalarımın devamı gelecektir...[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir *"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir [/spo]Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
Draven Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 cok guzel ya, atin sekli baya guzel olmus. referans kullanarakmi cizdin yoksa aklidami? keske geri kalaninida tamamlasaydin
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kanatlari olmasa ve boynuz ekleseymisin unicorn olacakmis. iste o zaman diablesse'nin gozune girebilirdin belki.. ;) (bkz: spoiler imza)[signature][hline]-Makaveli-
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben cok begendım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 güzel olmuş bence. bi tavsiye, siyah kaat üstüne beyaz kalemle çizersen veya önceden ters çevirileceeni düşünerek çizersen taa başarılı bi sonuç çıkabilir ortaya. gölgeler ışık oluveriyo netekim.[signature][hline]your sight is a weakness...
Öne çıkan mesajlar