Mathias Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Simdi arkadaşlar benim HIS Radeon 9800Xt var da arada catalyst sürücüleri yükleyip duruyorum.En sonuncusunu (şu 4.9 çıktı dün) yükledikten sonra farkettim display properties'den advance'i seçip kartımın General/Adapter/monitor vs yazan kısımlarından 3D'yi seçtiğimde ve ordan Direct3d 'nin özel'ini seçtiğimde (xp pro var ingilizce ama bazı seyler türkce kartta ? ) özel ayarlarda smoothvision diye bir şey var.Bunun altında da Örtüşme Önleme ve Yönbağımlı Filtreleme denilen iki şey var ... Örtüşme Önleme de çarpı2,4,6 diye secenekler ötekinde ise 2,4,8,16 diye secenekler var.Simdi bunlar benim tahmin ettigim gibi AA ve AAFF'mi (yanlış yazmış olabilirim) ... oyleyse hangisi hangisi ? ve de bunların ikiside carpi 2 de duruyordu .. bunları yukseltmem gerekmez mi .. yani sonucta radeon 9800xt .. Bilen biri yardım ederse sevinirim[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Örtüşme Önleme--->AA----->Anti-Aliasing olabilir mi?Salladım biraz ama. :p[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ortusme onleme = vertical sync yonbagimli filtreleme = anistropic filtering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 peki bunları carpilarini hangi seviyeye getireyim ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar