Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ha ayrıca adı üstünde demişsin "aydınlar" diye.örümcek kafalar değil...[signature][hline]administrator error [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 10 Eylül 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 neden türbanın zıttı olarak hep minik etek tanga vs. gösterilir hiç anlamam.türban ideolojik bir semboldür.çarşaf zaten apayrı bir şerefsizliktir.insanın başını örtmesi en doğal hakkı ama bu işe ideolojik bir şekilde türban takarak çarşaf giyerek yapılmaması lazım.bu resmen biz laik düzen istemiyoruz sallamıyoruz vs. dir yani[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Penthesilea, 10 Eylül 2004 14:23 tarihinde demiş ki: said: navyamphs, 10 Eylül 2004 14:11 tarihinde demiş ki: Öyle bir gençlik yetişiyorki... Gerçekten bu yazıya bakınca, nasıl bir gençliğin yetiştiği belli oluyor. Yaşım 30, fazla genç sayılmam. Neyse bunu geçelim, şurda cevap yazan 2-3 kişi bile doğruluyor demek istediklerimi. Birisi çarşaf şerefsizliktir felam demiş, sen onu '15 senesinde Anadolu'da herhangi bir kadına söyleseydin de... Nasıl çelişiyorsunuz birbirinizle biliyormusunuz ? Hepinizin ağzında sakız " Çanakkale geçilmez, 250 bin şehit verdik, dağları Pkkya dar ettik..." Benim kardeşim gibi nice şehitlerin analarının başı kapalı. Saçlarını örttü diye terörist mi oldular vatan haini mi ? Başörtüsü deyince neden mini etek geliyormuş aklıma. Çünkü mini etek giyme hakkı war ama başörtüsü giyme hakkı yok. Bu arada sadece gözleri açıkta kalacak şekilde bütün vücudunu kara çarşafla kapatan kişiler iyidir yada kötüdür diye birşey demedim. Bu en başta güvenlik sorunudur. Kamu kuruluşlarına bu şekilde giremezsin çünkü o örtünün altındakinin erkek yada kadın olduğunu bile anlayamazsın. Hatta vücuduna bomba sarmış bile olabilir. Kaldıki buna hiçbir yerde müsade edilmez. İran, Suudi Arabistan gibi devletlerde bile güvenlik önlemi alınan bölgelere bu şekilde girişe izin verildiğini sanmam. Lakin konu bu değil. Konu şu. Özgürlükler diğer bireylerin özgürlüğünü kısıtlamadıkça herkese eşit dağıtılır. Kitaplar hiç kimseyi yaralamaz, öldürmez. Kendi görüşünüze uymuyor diye kitaplarımı yakacaksınız ? Bir kez daha söylüyorum. Eşitlik herkes içindir. Not: Benim yaşamama bile izin vermediğin bu devlet için ben 10 yıl emek verdim,veriyorum. Vergimi ödedim, ödüyorum. Bu devlet için kardeşimi şehit verdim, gerekirse sıra bana gelince 1 an düşünmem. Sen ne verdin ?[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 18 yaşındayım, üniversitede okuyorum, aydın ve eğitimli bir beyin veriyorum. Her hizmet savaşarak yapılmaz bunu unutma. Çarşaf giyilmemesi gerekir çünkü güvenliğe aykırı? Ne güzel kılıflar buluyorsunuz inan o yazıyı gördüğümde ister istemez gülümsedim. Atatürk bir kıyafet devrimi yaptı. Kara çarşaf ve türban direk Atatürk ilke ve inkılaplarına karşı gelmektir ama günümüze kadar olan hükümetler bunu yavaş yavaş bu raydan çıkardı. Ve bu olay özgürlükten çok ideolojik simge halini aldı. Bir arkadaşın dediği gibi, "Atatürk'ün yaptıkları umrumda değil, ne ilkelerini takıyorum, ne cumhuriyetini" demekle aynı şey o türbanı başına geçirmek. Ayrıca köydeki ninelerimize gelince, onların taktığı şey "yaşmak" tır. Ahkam kesmeden önce bunu öğren. Köydeyken benim de babaannem takarmış, İzmir' e gelince çıkartmış. Töreler ve gelenekler ile yapılan davranışlardan bahsetmiyoruz burada, sanırım farketmedin. Ha son bir şey daha, onuncu yıl marşını bilir misin? "10 yılda 15 milyon genç yarattık her yaştan". Buradaki genç bedenen değil, aklen gençtir. Genç derken, buradaki genci kastetmiştim. Ayrıca 30 yaşında bedenen de gençtir insan, hatta 33 yaşı insanın bedenen en tepede olduğu yaştır.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ayrıca ben kimim ki senin yaşamanı engelliyorum Türkiye Cumhuriyetinde? Öyle bir laf çıktı mı benim ağzımdan? Sen görevlerini yerine getirip Atatürk'ün yolundan ilerlediğin sürece hiç kimse karşına çıkamaz. Aksindeyse normal şartlarda devletle karşılaşman gerekir ama nerde...[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Penthesilea, 10 Eylül 2004 15:50 tarihinde demiş ki: Çarşaf giyilmemesi gerekir çünkü güvenliğe aykırı? Ne güzel kılıflar buluyorsunuz inan o yazıyı gördüğümde ister istemez gülümsedim. Oy, oy. Demek güldün. Bir de söyle bakalım neden ? Çarşaf giymenin güvenlik dışında senin için ne mahsuru war ?[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Penthesilea, 10 Eylül 2004 15:50 tarihinde demiş ki: üniversitede okuyorum, aydın ve eğitimli bir beyin veriyorum. Ehehe, bunu yeni farkettim bay aydınlık beyin. Bir de bunu anlat bakalım, nası aydınlatıyon beynini :) Tedaş sanamı çalışıyo yoksa ? Klişeleşme be, her lafın sonuna "Ben aydınlık Türkiye çoçuğuyum, vs vs" diyen tiplerdenmisin yoksa ? Üniversite okumakla mı aydınlattın omurilik soğanını ? Yani diyorsunki, mesela ben senden fazla üniversite okusam, hatta Amerika'da staj yapsam, bir de üstüne doktora yapsam benim beynim senden daha fazla parlıyacak ? Ha ööle şu sırada benim kafamdan ışıklar saçılıyo olması gerek :)[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eh, örümcek ağlarından içerisi görünse, belki... Neyse, benim babam senin babanı döver muhabbetini bir kenara bırakırsak konuşacak pek birşeyimiz yok sanırım seninle. Cevap falan yazmazsan sevinirim, daha saygılı insanlarla tartışmayı tercih ederim.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: navyamphs, 10 Eylül 2004 15:54 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 10 Eylül 2004 15:50 tarihinde demiş ki: Çarşaf giyilmemesi gerekir çünkü güvenliğe aykırı? Ne güzel kılıflar buluyorsunuz inan o yazıyı gördüğümde ister istemez gülümsedim. Oy, oy. Demek güldün. Bir de söyle bakalım neden ? Çarşaf giymenin güvenlik dışında senin için ne mahsuru war ? beni rahatsız ediyor çünkü şeriat ideolojisini temsil ediyor.madem kardeşin şehit olmuş daha iyi anlamanı beklerdim.madem cumhuriyeti bölmeye kalkan ve atatürk'ün düşüncelerini hiçe sayan pislikler tarafından ölürüldüyse onlara karşı olmanı beklerim.ilginç...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 atv haberde gördüm. rezalet..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya ben bunu göremedim . bi link varmı ? izlesem falan . ona göre milleti uyarsam sakıncalıdır falan diye :-?[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 açıkçası korkarsın ve koparsın aynı zamanda izleyince.o kadar komedi birşey ki.en sonunda adam motorsikletle çapraz ateş eden tankarlına rasından geçiyor havada süzülüyor e.t gibi bir ara üzerinde 3 tane beyaz güvercin.böyle şekil falan.adama hiç mermi falan gelmöiyor.en sonunda birtane isabet ediyor adamın cesedi diye birşey yok ama motorsiklet parçalara ayrılıyor zuhahahaha.kenarda da kek iki tane çocuk var.kırolar yapmış belli.:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Apache, 10 Eylül 2004 11:12 tarihinde demiş ki: arkadaşlar,müslüman bir ülkedeyiz.Zina tasarısı gibi demokrasiyle örtüşmeyecek kadar abartılmasın ancak belli aralıklarlada insanlara hatırlartılması lazım.Her seferinde tepki verilmemesi lazım,tabiiki yapılacak.Shrek'de veya bir Alice harikalar diyarında bile kiliseye girer karakterler filmin bazı bölümlerinde.Burada niye camii ye girmezde kiliseye giriyor,yani her toplum tabiiki kendi mensubu olduğu din yanlısı yayın yapmalıdır. pardon apache camiye gitmesine bisi demiyorumda cocuklara elinize silah alin din icin savasin mesaji verilmesinin nesi dogru farkindamisin dediklerinin?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 30 sene bosa harcanabılıyomus demek kı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: fizban, 10 Eylül 2004 12:14 tarihinde demiş ki: şirinlerin laylalalylalylalylay ı laylalalaylailaheilllallah diye söylemesi ama taaaa refahyol hükümetine dayanır. Ehahahahah. Öldüm burda gulmekten :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: ascraeus, 10 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki: 30 sene bosa harcanabılıyomus demek kı Doğru bir saptama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Yalnız, atv'de (sanırsam) gördüm, bunun bakanlıkla ilgisi yokmuş. Bakanlıktan bağımsız bir komisyon onay verince bakanlık da bandrol vermek zorunda imiş (ben atv'nin yalancısıyım :))[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ha bu arada film böyle yankı uyandırınca, elimizden kaçmış diyerek kurul a geri yollamışlar. Büyük ihtimalle bazı sahneleri kırpıp geri sürerler piyasaya. Power Rangers ve Pokemon gibi çocuk dizilerini "savaş psikolojisi" nedeniyle yasaklayan zihniyet, burada nedense elinden kaçırmış, allah allah ne kadar garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: W3r3wolf, 11 Eylül 2004 15:19 tarihinde demiş ki: Yalnız, atv'de (sanırsam) gördüm, bunun bakanlıkla ilgisi yokmuş. Bakanlıktan bağımsız bir komisyon onay verince bakanlık da bandrol vermek zorunda imiş (ben atv'nin yalancısıyım :)) Adamlar yök e karışmayı biliyor, buna mı güçleri yetmiyor? Her zamanki mazeretleri. 3 maymun u oynuyorlar. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 11 Eylül 2004 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Penthesilea, 11 Eylül 2004 15:22 tarihinde demiş ki: Adamlar yök e karışmayı biliyor, buna mı güçleri yetmiyor? Her zamanki mazeretleri. 3 maymun u oynuyorlar. Yahu sadece tv'deki bir haberi veriyorum :) Benim ne günahım var :) * küçük emrah mode on *[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ehehe bişi demedim ki sana :D *Nuri Alço Mode On*[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT [Bu mesaj Penthesilea tarafından 11 Eylül 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar