MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 LOSEV ( losemili cocuklar saglik ve egitim vakfi ) 3.5 yillik bir vakif olmasina ragmen Turkiye' nin ilk losemili cocuklar hastanesini Ankara'da kurdu. Yemeginden pijamasin! a, muayenesinden tahliline her sey ucretsiz olarak cocuklara sunuluyor. Ankara disindan gelen ailelere de apart oda hizmeti veriliyor. Vakif kullanmadigimiz giysi,ev esyasi,oyuncak,bisiklet ve yiyecek yardimlarini kabul ettigi gibi, YKB 477 Sube 1-002666 hesaba tutar ne olursa olsun bagis da yapilabiliyor. Tel : 0312- 447 06 60 Hadi hep beraber birilerine yardım etme hazzını yaşayalım. Bu yardımı onlardan esirgemeyin.. Hatta bir organizasyon yapılırsa, daha öncede ekşisozlukde yapıldığı gibi, herkes bir buluşmaya eşyalarını getirir bir kamyon ayarlarız yollarız. Yada hep beraber toplu bir para bağışında bulunuruz. Bu forumun sadece nicklerden ve klavyeden oluşmadığını, bir ruhununda olduğunu gösteririz..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 iyi bi temizlik yapmak gerek evde ne varsa cikariyim bari[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Izmırlı patıler duydunuz mu yarıdım ısteyen bırılerı var hadı oplayın ıse yaramayan esyalarınızı hep beraber gonderelım ızmırlı patılar adanı ha nedersınız ?[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Tebrik ediyorum bu davranışınızdan dolayı. +1[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Böyle şeyler gercekten önemli çünkü çoğu insan küçülen giysilerini çöpe atıyor.. Ayrıca nedanko tebrikler..[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Laistragon, 11 Eylül 2004 14:47 tarihinde demiş ki: Tebrik ediyorum bu davranışınızdan dolayı. +1 Tebrik etme yardım et :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar