Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malibu club'u almak için ne lazım gta3:vc'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla beyzboll sopasıyla milleti dovup parasını alıp biraz para topladım ama alamadım ne kadar para istioki[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa,
Ne de önemseyecek kadar uzundur...

Mesaj tarihi:
abi önce malikaneyi alıcaksın Diaz'ı damı öldürüp ozman sen de kendin için çalışmaya başlıosun sonra dükkandanlar acılıo parana gore alıosun 5 tanesinin görewleri war o 5 görevli dükkanı bitirince son görewler acılıo malikane de o son görewleri bitirince 2 milyon doalrı geri almış oluosun ve bitio.[hline]POPÇULAR DIŞARI !!
Mesaj tarihi:
yane şöle ilk başkasıan çalışıp işi öğreniosun sonra Diaz'ı öldürüp kendin mafya oluosun hatat bi görewde Mall da dükkanarla saldırıp harac wemrelrine işkna ediosun sonra kendin iş yapmaya başlıosun araba galerisi malibu vs vs buynları bitirince son görewlerle bitio.[hline]POPÇULAR DIŞARI !!
Mesaj tarihi:
Biraz görev yapında para kazanın abi öyle milleti dövmekle olur mu bu işler ehheea[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
ya ben şu golf oynıyan herifi olduremedim bodygardları bana saldırıo buda o arada kaçıo
yakalarsam varya işkence edicem[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa,
Ne de önemseyecek kadar uzundur...

Mesaj tarihi:
hiç adamlara aldırma
onlar seni kovalamaya başlayınca doğruca golf klübünün girişine git. Orada beyaz güzel bir araba bekliyor olacak. Onu al (Zaten öldüreceğin adamın arabası o)

Bir süre sonra adamlar paşa paşa yanına gelecekler teker teker. Kolay gelsin :P[hline] - Age Of Mythology -
http://www.aomcrazy.com.tr.tc
  • Yeni Oluştur...