bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://web03.biletix.com/etkinlik/MLVMD/TURKIYE/tr Konsere bilet almıştım ama o tarihler dışında İstanbul dışında olacağım. Boşa gitmesin, gitmek isteyen birine çok uygun bir fiyata verebilirim. 1 adet var elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 çok uygun fiyat derken? ben alabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 biletixde fiyatı yazıyo ona göre uygun bir şey ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 normal mi sahne önü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yok normal bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Ben alırım ne kadar istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sesu bilet senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sesu o tarihlerde yurtdışında olacakmış. başka almak isteyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 uygun un ne kadar uygun olduguna gore ben de alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 50 TL'ye satıcam bileti. (ben 72 tlye almıştım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taxim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Selam bileti alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzmosis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bileti almak için seninle nasıl irtibata geçmeliyim pm yolladım cevap bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bileti aldım ben ilgilenenlere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 güzel bir kahve eşliğinde bileti gökhan'a verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar