matama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 buraya mi acilir tam bilemedim, simdi bir jetski alsak yada kiralasak. bunu kalamista caddebostanda vs de binebiliyor muyuz? mumkun mu? bir yasak var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Kaptanlık ehliyeti gerektirmedigini düşünüyorum. Böyle bir durumda boğaz hattı haricinde bir sıkıntı yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 rayban gözlüklerini takıp t-shirt ü kenara fırlatıp jetskinin üzerinde ayağa kalkıp long island tea'ni mi yudumlayacaksın sahilde caddebostandaki tinercilere karşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yakalanana kadar binersin en kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sorun onu bir kayikhane de tutman gerek.. cunki arabanin arkasindan direk denize indiremezsin.. tabi satin alirsan.. binmek icin bir ehliyete ihtiyacin yok, sahil seridine pararlel oldugu surece, ama deniz trafigine cikarsan o zaman kizabilirler.. bunu sey gibi dusun, ehliyetsiz bisiklete binebilirsin ama otoyol a cikamazsin.. jetski e de binebilirsin ama adalara gidemezsin :D bide yelken kuluplerinin kayikhaneleriyle anlas.. kolay olur.. yoksa bakimi saklamasi pehh uzun is jetski.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ski icin degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ya cok bakimindan anlamiyorum, zor mudurda evin oraya yakin cok kucuk bir kumsal var oradan cikarir sonra geri koyarim cok dert olmaz gibi geliyor. sonrada otoparka koyarim diyorum bakimi falan cok mu zor is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 fiber oldugu icin tatli suyla yikayacaksin her kullanimdan sonra cekerken. onemli olan o yorgunlukla arabaya cekmek isteyecek misin skini. bi de boklu marmaraya du$mek var tabi, denizanalarinin arasinda binmenin ne kadar anlami olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 jet skiyi bilmem de, motorlu tekne olarak düşünsek bunu; özel tekne belgesi diye her başvurana verilen bir ruhsat alıp kolaylıkla binersin diye düşünüyorum. o dediğin yerlerde ufak balıkçı tekneleri dolaşabiliyorsa jetski de dolaşır herhalde. bu dediğim belgeyi almak için denizcilik müsteşarlığı müdürlüğüne gitmen gerekiyor zaten, en temizi buraya gidip sormak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 arkadaşımın dedesinde var jetski ama o adada yaşadığı zamanlarda kullandığı için jetskiyi de orada tutuyor. yazları vapurların yanında millete şov filan yapıomuş. çılgın dede kısaca caddebostanda jetski kullanan eleman da vardı bu yaz açıkcası , plaj şeridine girmediğin müddetçe deniz polisi de rahatsız etmez. merak etme deniz polisi de olaya dahil olsa bile anca dolanma buralarda filan diyorlar , yani öyle ehliyet ruhsat aracı bağlıyoruz gibi bir şey yok deniz polisinde =) suadiye otelinin önündeki balıkçı barınağında surf okulu var , barınma için orayla konuşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar