sadikgs Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Arkadaslar starcraft II Real ID mi değiştirmek istiyorum ama bir türlü yapamadım bilenler yardımcı olabilir mi ? Mesajlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 battlenet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 real id derken mail demek istiyosan. eu.battle.net burdan change mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadikgs Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Oyunda ki ismim değil gerçek ismimi battlenet e girince yukarıda wellcome ... yazıyor işte o ... yazan ismi daha açık anlatılmazdı herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 sadikgs said: Oyunda ki ismim değil gerçek ismimi battlenet e girince yukarıda wellcome ... yazıyor işte o ... yazan ismi daha açık anlatılmazdı herhalde :) değiştiremiyorsun onu yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 İsim soyad değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bi insanın ismi soyadı değişmez, blizzard zımbırtılarında da hesabı satmıcanı falan kabul ediyorsun başta ondan böyle bi seçenek sunmuyor malesef bliz sana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar