Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grandmaster ve Community

Seele

Öne çıkan mesajlar

menfıs şu günlerde bikaç oyun atsa girer, swarm da zorlayabilir.

@desu bugün girmez 2 hafta sonra girer olayı biraz yalan olur , onu yapabilmesi için memphisin dünya 1.si bile olması etkilemiyor ilk 200 kadar kasıp girenlerden birinin öncelikle sığırlık yapıp ordan düşmesi gerekiyor, ha sonra sıradaki girer.
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

menfıs şu günlerde bikaç oyun atsa girer, swarm da zorlayabilir.

@desu bugün girmez 2 hafta sonra girer olayı biraz yalan olur , onu yapabilmesi için memphisin dünya 1.si bile olması etkilemiyor ilk 200 kadar kasıp girenlerden birinin öncelikle sığırlık yapıp ordan düşmesi gerekiyor, ha sonra sıradaki girer.

top200 listesinin aynısı olucaksa her hafta değişiyo ya o . ilk 50 deki oyuncuları sabit kalıyo da...
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

İlk 200'e oyunun çıkmasından bir iki ay geçtikten sonra kimse giremedi diye biliyorum. Şu andaki durumda da lig açıldığında kimse yer almayacak yani. İlerde olabilir tabii.

ondan sonra düzene binip her hafta ı sıralama ve isimler değişti diye biliyorum ben de yanılıyor da olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

_Spartacus_ said:

İlk 200'e oyunun çıkmasından bir iki ay geçtikten sonra kimse giremedi diye biliyorum. Şu andaki durumda da lig açıldığında kimse yer almayacak yani. İlerde olabilir tabii.

ondan sonra düzene binip her hafta ı sıralama ve isimler değişti diye biliyorum ben de yanılıyor da olabilirim.
Değişti tabii de Türkiye'den kimse giremedi diye biliyorum Blizzard'ın yayınladığı top 200 listelerine uzun süredir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...