kozalak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 lan bu kadar bedevilik olur. 12 daireli apartmanda bi benim daireye kablotv kablosu çekilmemiş. kablo çektirmek için de baya bi delme işlemi falan gerekiyor. şimdi sorum şu, öğrendiğim kadarıyla yan dairedekilerin kablosuna çoklayıcı gibi bişe takarsak ben de kablotv kullanabilirmişim. yan tarafa sordum sadece kablotv kullanıyormuş, kablonet kullanımıyormuş. takabiliriz aparat olursa dedi. bilen var mı bu işi nasıl oluyor? şimdi ben çoklayıcı taksam da aynı kablo üstünden iki hizmet nası gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 çek direk ortaklaşa kullanın. yarı fiyatına:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 apartmanda varsa kablo tv kutusu, kablotv elemanları halleder.sen üye ol yeter. Benim yatak odasına kadar çektiler kabloyu süper gizli şekilde.temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ya çekerim çekmesine sorun değil. sorun şu tek kablo üzerinden iki ayrı hizmet numarası olmuş olacak çünkü ben de kablonete başvurdum. tek kablo üzerinden iki hizmet numarasına işlem yapılabilir mi? ben yapılamaz diye düşünüyorum. sorayım dedim bilen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 çoklayıcıda kalite kotuleşiyo yanlız kesinlikle. bizim eski evde 3 lu çoklayıcı vardı tvlerde 1 tanesi az bişi parazitli gosteriodu herturlu. diğer 2sinde de yine tam kablotv kalitesinde değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Fistan said: apartmanda varsa kablo tv kutusu, kablotv elemanları halleder.sen üye ol yeter. Benim yatak odasına kadar çektiler kabloyu süper gizli şekilde.temiz. ya adam geldi baktı zaten bina ankastre binaymış. ben kablo çekerim ama baya bi yeri delmemiz gerekecek izin vermeyebilir bina sahibi dedi. bina sahibiyle bi konuşucaz artık. lan terslik üzerine terslik geliyor ya. gidip iptal ettiricem o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 sakın para falan ödiyim deme çekmek zorundalar bazen bu gibi durumlarda para talep ediyorlar haberin olsun :) aynı kablo üzerinden 2 daireye verilebiliyo bi problem teşkil etmez ama kablo tv ye müracat etmen gerekiyo kaçak kullanım sayarlar yoksa ama sen hiç uğraşma ara abone ol gelip çeksinler odana kadar kablonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ya adam bina ankastre, bi yerlerde kablo olabilir baktırın dedi. olmazsa çekeriz dedi de baya bi yeri delecekler falan. ev sahibini arayıp konuşucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 karıştırma ev sahibini hiç. çektir kabloyu sen. diğer dairelerde de aynı durum olmştur bi tek senin oturduğun daireye özel bişey olduğunu sanmıyorum. onlar nasıl hallettiyse sen de öyle hallet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bina tamamen bi kisiye ait.diger kiracilar kendi yaptirmamistir,bina yapilirken yapilmistir tesisat.kablolar dairelere tesisat icinden gidiyor merdivenlerden falan degil.o yuzden ariycam adami,yoksa cektirmek degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 nasıl iş abi o bütün dairelerde var bi tanesinde yok. çok saçma lan. teras kat yada sonradan ekleme kat falan mı senin oturduğun daire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 elektrikçinin dikkatsizliği sdf. bugün işten gelince baktım kablolara 12 tane. eksik falan yok. aradım yarın gelip bakıcak. evde kablonun gelmesi gereken bi yer var ama boş ordan bişeler gönderip bakalım dedi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar