Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HUK , JINRO , MC @istanbul

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

rocker_tr said:

Türk düşmanı demişsnizide. Yurtdışında Türkiye için ne dendiğini nasıl bir ön yargı ile yaklaşıldığı hakkında bir fikriniz var mı? Venedik kapılarına kadar dayanmış bir Müslüman Türk ordusuna herhalde sevgi şevkat ile bakmayacaklardır. Geçmişten gelen bir ön yargı var. Bu yüzden bu ön yargıları yıkmak bizim elimizde. Onlara karşı nasıl davranırsak onlarda o şekilde düşünür. Yabancılar Türkler ile konuştukça Türkiye yi ziyaret eetmeye ön yargıları kaybolmaya başlıyor. Onların da ön yargısı da bu şekilde kaynaklanıyor bence.

onların en büyük amacı türk islam birliğini yıkmak kankeaa ama başaramicaklarrrrrrrr!!!1!!11!1birbir
Sosyal ağlarda paylaş

rocker_tr said:

Yabancıların 7 den 70 e bu şekilde düşünceleri bu şekilde. Asyada da böyle Avrupada da, Amerika kıtasında da. Türkiye'nin çöl olduğunu, develere binildiğini 3 tane kadın ile evli olduğumuz sanıyorlar. Tüm dünyada bu şekilde biliniyoruz.

İspanyaya giden bir Türk futbolcumuz da aynı şekilde anlatmıştı. Türkiye hakkında bildikleri hep bu şekilde olduğunu söyledi. Ona karşı tutumları da hep ön gargılı imiş. Ama zamanla konuştukça ön yargıları değişmiş. Şimdi Türkiye ye gelip tatil yapmak istiyorlar ve Türkiye yi görmek istiyorlarmış.

Liseli ön yargısı gibi ergenlik yargısı değil bu olay.

Dostum bu dediğin 10 sene önce gerçekti. Ama günümüz dünyasında internetinde yaygınlaşmasıyla artık herkes herşeyi biliyor. Benim konuştuğum yabancılar arasında özellikle avrupalıların çoğu türkiye hakkında oldukça fazla bilgiye sahipler ve enaz 1kere gelmişler.(asyalılarda gelmeselerde bilgileri mevcut) Oldukçada pozitif bakıyorlar.

O bakımdan bu durum değişti diye düşünüyorum. Halen önyargılı olan 2 kitle var. Birincisi ırkçılar.(her millette olan) İkincisi dünyayı amerika birleşik devletlerinden ibaret sanan medya manipilasyonuyla önyargılılaştırılmış amerikalıların bir kısmı.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/tv4nyheterna?title=han_lever_pa_att_spela_datorspel&videoid=1591961

amada telvizyona gazetelere cıkıyo haber olarak. gelse bı gıdısından öpsek pekte güzel olur.

ne demişler: "swerige"

ben de abilerimden duymuştum küçükken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...