Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LOLogs - gecevardiyasi - paticik


Öne çıkan mesajlar

  • Admin
Mesaj tarihi:
Eskiden bir gecevardiyasi hedemiz vardi. Chat kanali idi. Yillar gecti elimizde konusulanlarin loglari kaldi bir tek. (Zegna'nin yillar sonra loglari paylasmak icin actigi gecevardiyasi konusu.)

Bu loglarin bir kismini zegna, dom, puma, azmo ve diger gecevardiyasi ekibi forumda acilan konuya ilistirdiler.

Eski LOLogs konusu. Siteyi kaldirali epey oluyor. Tekrar acmak istedim. Derken blogspot da barindirmaya karar verdim. Farkli bir gorunum ve son 2 gunde 70 civari yazi girerek siteyi kabataslak olusturdum.

Lologs.com domaini bende, aksam bir ara yonlendirmeyi yaptigimda bu domain den girilebilir. Blogspot domaini ise
http://lologs.blogspot.com/

LOLogs bir nevi "semi-official" pati sitesi sayilabilir. Kisacasi genel olarak patideki geyiklerin loglandigi bir yer. Eski loglar elime ulastikca da eklemeyi dusunuyorum. Benim hdd patlamasa ekleyecektim tamamini ama mumi'yi bekliyorum tekrar yollamasi icin. Eski loglar disinda yeniler de eklenecek. Belki bir kac kisinin yardimini almam gerekebilir.

Bu vesile ile gecevardiyasi dosyasini bir defa daha gundeme getirmis oluyorum :)
Mesaj tarihi:
of osmanla daha geçen gün bunun geyiğini yaptıktı ahahaha

[16:48] AMPUTATION ne demek la ?
[16:49] sey bu
[16:49] kangrenli birinin bacagini kesersen mesela
[16:49] amputation yapmis oluyosun
[16:49] Ha lurtaj yani asdadsa
[16:49] *kurtaj
×
×
  • Yeni Oluştur...