Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 şimdi ntvde konuşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abi ben uzun süredir artık hiçbir sözlükte yazmıyorum bu bazen liseli dediğimiz hakikaten ''gram zeka'' yok dedirten kişilikler yüzünden.Fakat,incisözlüğü kuran da sırtlayan da liseliler değil diye biliyorum.hatta bir çoğu zaten uludağsözlük,itüsözlük,ekşisözlük yazarları aynı zamanda diye biliyorum yani.Canları tanım yapmak,entellektüel yönlerini hissetmek istiyorlarsa ekşiye vs.,anarşik yönlerini hatırlamak istiyolarsa inciye yazıyorlardı yani.(tabi gerçek sözlükçülerden söz ediyorum, bu adamın aday olabilmesi için para koyanlardan vs) Çoğu kişiden de, ''abi boş oy atmaktansa bu adama atarım'' şeklinde söylemler gelmekte. Umarım seçilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 incispotun kuruluşunda ve başında olan çoğu kişi bıraktı orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abi bu herif ne alaka lan girmesin meclise falan diye düşünüyordum ilk başta.. sonra dank etti, meclisteki elemanların büyük çoğunluğu zaten gereksiz insanlar topluluğu. varsın ahmet abi'de mecliste olsun. renk gelir.. hemde hakkatten vefa borcu olarak internet sansürüne karşı falan bi kaç kelam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bu tarz seyleri bi ben haz etmiyorum sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 adam talimli, mecliste mikrofon evrak, yasa tasarisi filan atar heralde. rentacarahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 http://i52.tinypic.com/vgo3sg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar