Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcewinddale ice temple(2. gidişimizde)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşalr nickademus bizi tapınağa temzilik için geri getiriyor ya.Ben tapınağı tertemiz yaptım.(baya kastım ama.Potionsuz gidince:D)Ama hala tapınakta geziniyorum.Etrafta yartık falan kalmadı.Belki hata olmuştur diye bölümü baştan bir kere daha oynadım.Gene aynı şekilde oluyor.Yapmamız gereken birşeylermi vardı orada?Neden geçmiyor bu bölüm?*[hline]The silence is what kills me
I need someone here to help me
But you don't know how to listen
And let me make my decisions

Mesaj tarihi:
Yokmu cevabını bilen yaa.2 gündür amaçsızca gezinip duruyorum templeda.Hiçbir yaratık kalmadığı halde bitmiyr bölüm[hline]The silence is what kills me

Mesaj tarihi:
yaratik kalmi$tir banada olmu$tu ole, aynalari kullanarak bi kapilar falan aciliyodu galiba butun haritayi temizlemen lazim gezmedigin yer kalmamasi lazim. tam hatilamiyorum oyunu bitireli baya oldu.[hline]klavye i$te, bildigin klavye.
Mesaj tarihi:
Her yanı gezdim bakmadığım köşe kalmadı.Aynalarda kapı falan bulamadım ama.büyücüyle konuşuncada birşe demiyor.Merdivenerdende inilmiyor:DHiçbir tam çözümde açıklamamışki orayı.Baştan tekrar denedim bölümü geçmeyi gene aynı yerde aklıyorum[hline]The silence is what kills me

Mesaj tarihi:
Evet sende açmışsın ama orada anlatıalnlar birinci gidişte yapılanalr değilmi?Yani o dövüş falan?Ben tekrar ziyaetimizde yapılacakalrı arıom.Aslında bi ara amaçsızca o silahı ateşlerken altta trap deactived yazısı çıktı ama bi trap yada yeni açılan bi kapı görmedim ben[hline]The silence is what kills me

Mesaj tarihi:
Şu bölümü geçen varsa bana bir save dosyası yollayabilirmi(utanıyorum söylemekten ama)Severed Hand girişinde falan Savei olan varsa.(yada saablic tan da falan[hline]The silence is what kills me

• Yeni Oluştur...