bikocan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Oyununun patchini indirdim,full file check yaptım oyuna tıkladığımda launcer açılıyor.Giriş yapıyorum ve play'a tıkladığımda oyun açılıyor 1 amlem çıkıyor ve oyun kapanıyor yardım edebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 oyunu yeni kurdun tabi. şimdi oyun yama kurmak için eski serverlara bağlanmaya çalışıyor. tabi artık olmadıkları için yamayı indiremiyor ve kapanıyor. 2 şey yapabilirsin. accountun varsa internetten indirebilirsin. ya da benim açtığım bir başlıkta arkadaşlar link vermişlerdi. oradan indireceğin dosyaları senin oyun klasöründekilerle değiştirir ve yamaları yüklersin ;) burada açtığım başlığı görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bikocan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Yok patchini filen yaptımdı oyuna girdip çıkıyordu.Nese halletim teşşekürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar