Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile kafeler 18 yaş altına kapandı...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

evde içeriz ne var yani.
ha ayrıca içki yasak,sigara yassak oldu?
bas baya satiolar 18- lere içkide sigarada.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Yürrü beaaa tabi ya evde içeriz:) ama böle giderse içki sigara 18 yaşından büyüklerede yasaklanacak... şalvarla gezip çember salak bırakacaz... etraf KaraFatma'lardan geçilmiycek..[signature][hline]To Live is To Die
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 10 Eylül 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
ya nargiledeki ortam?

ortamı yaratamazsın tabi evde.
olmadı ne var bekleriz 2 sene öyle gideriz sanki nargilesiz yaşanmicak.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sailor kerdeşim bak olay sadece Nargile yasağı deil... Alt yapı hazırlıyorlar ÇOK GİZLİ AMAÇLARI için. önce zina olayı sonra ufak ufak yasaklamalar... Ama bunlarında gerisi gelecktir ayaklanıp müdahale edilmezse.. bunu göremeyecek kadar körmüsün?[signature][hline]To Live is To Die
Sosyal ağlarda paylaş

spiritcrusher +1

ufak ufak nicel değişimler nitel değişimleri getirir kapiş?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 10 Eylül 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SpiritCrusher, 10 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
Sailor kerdeşim bak olay sadece Nargile yasağı deil... Alt yapı hazırlıyorlar ÇOK GİZLİ AMAÇLARI için. önce zina olayı sonra ufak ufak yasaklamalar... Ama bunlarında gerisi gelecktir ayaklanıp müdahale edilmezse.. bunu göremeyecek kadar körmüsün?

neymiş ya bu çok gizli dedikleri olay aptal saptal konuşmayalım alala ne yapacaklar sanki yada sen yasaklar olmasa ne yapacaksın zina diyorsun gerisi gelecek sizin gibi yasak koyacak değiller sen ne yapmayı planlıyorsun yada sokak ortasın s. mi?[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Sosyal ağlarda paylaş

şeriat.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ben yaptıkları aptal işlere senin gibi gözyummamayı planlıyorum. koyun olmamayı yani... neden yasaklansın? neden tüm bu yeni aptal yasaklar? bi amacı yokmu sence? bunu hepimiz biliyoruz.. bunlar Refah köpeklerinin elemanları[signature][hline]To Live is To Die
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 10 Eylül 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
esas olarak sigara komple yasaklanmalı :) O dururken diğer şeylerle uğraşmak boşuna bence ama ona da karteller izin vermez.

ehehe +1....
Dumanla kendini zehirleyen insanımız hergün o parayı başka farklı şeylere harcasa neler olur neler...Nargileyide toptan yasaklıcaksın böyle aslında...
Eskiden hem sigara hem nargile kullanma gibi bir hataya düşmüş bir insan olarak yazıyorum şuraya;Yasaklayın hepsini![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ben neden ÇOK GİZLİ bölümünü büyük harflerle yazdım acaba?? tabiki dalga amaçlı anlayamadın mı? onların gizli amacını artık herkes bilio anlamında yani:) ama tabi anlayana[signature][hline]To Live is To Die
Sosyal ağlarda paylaş

natural şeriat nedir bi açıklasana gerçekten merak ettim bilmiyorumda!

bu yasağın neresi aptalca sağlığa zararlı bir şey sonuçta yasaklanması kadar doğal bir şey yok hepimiz biliyoruzki ailemizden gizli içiyoruz (sigara,içki,nargile) konuyu saptırmaya gerek yok.

ps.(sigara vs. içmiorum sadece nargilem vardı)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| ||
²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Sosyal ağlarda paylaş

kelime anlami islamin uygulanmasi olan, ozellikle ceza hukukunun islamdaki kurallara gore belirlendigi yonetim bicimi.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet zaten dikkat çekmesi için ama sence neden dikkat çekmesini istedim?! Senin Dışında ses çıkaran olmadığına göre anlayabilen anladı...[signature][hline]To Live is To Die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...