Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 @WCG-Europe.com 1. WarCraft 3 (24.7%) 2. Starcraft 2 (23.4%) 3. Counter-Strike 1 .6 (21.2%) 4. FIFA 11 (15.1%) 5. League o f Legends (6.6%) 6. Tekken 6 (4.4%) 7. WoW: Cataclysm (2.4%) 8. Special Force (1.2%) 9. Cross Fire (1%) "It appears the German-speaking parts of Europe still hold the Orcs higher than the Protoss." valla bu sefer anketten benim bile haberim yoktu elimi sürmedim :P açıkcası ben bile şaşırdım ^^ not: anket almanca konuşan ülkelerde yapılmış > almanya, avusturya, isviçre. not2: RTS oyunlarının CS'nin önünde olmasından dolayı bu ülkelere saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 şaşırılması gereken bir şey yok bence :) şu anda bu sıralama gayet mantıklı cs'nin rtsnin gerinde olması bana da ilk bakışta ilginç geldi.sanırım o bahsettiğin ülkeler,cs de dünyanın en iyi ülkelerinden olduğu için, doğal olarak oyuncuların oyun anlamında özgüvenleri de yerlerinde olduğundan, gereksiz yere kapris yapmıyorlar, gayet objektif bir biçimde bakabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ne anketi bu? "Hangi oyun WCG'de olsun?" anketiyse zaten şaşırılacak bir durum yok. SC2'nin yeri garanti olduğu için WC3'e oy vermiştir RTS severler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 alamanyada wc3 büyük cin kadar olmasada. grubby reis saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Cuce said: alamanyada wc3 büyük cin kadar olmasada. grubby reis saolsun. grubby hollandalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 warcraftın önemli problemlerinden biri şu son dönemde battle netteki oyuncuların %90ı map hack yapıyor ve oyunun içine ediyorlar. Blizde buna çare bulmuyor çünkü tüm odaklandıkları yer sc2 ve wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 e dutch işte abi bölgenin adamı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar