Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 @WCG-Europe.com 1. WarCraft 3 (24.7%) 2. Starcraft 2 (23.4%) 3. Counter-Strike 1 .6 (21.2%) 4. FIFA 11 (15.1%) 5. League o f Legends (6.6%) 6. Tekken 6 (4.4%) 7. WoW: Cataclysm (2.4%) 8. Special Force (1.2%) 9. Cross Fire (1%) "It appears the German-speaking parts of Europe still hold the Orcs higher than the Protoss." valla bu sefer anketten benim bile haberim yoktu elimi sürmedim :P açıkcası ben bile şaşırdım ^^ not: anket almanca konuşan ülkelerde yapılmış > almanya, avusturya, isviçre. not2: RTS oyunlarının CS'nin önünde olmasından dolayı bu ülkelere saygı duydum.
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 şaşırılması gereken bir şey yok bence :) şu anda bu sıralama gayet mantıklı cs'nin rtsnin gerinde olması bana da ilk bakışta ilginç geldi.sanırım o bahsettiğin ülkeler,cs de dünyanın en iyi ülkelerinden olduğu için, doğal olarak oyuncuların oyun anlamında özgüvenleri de yerlerinde olduğundan, gereksiz yere kapris yapmıyorlar, gayet objektif bir biçimde bakabiliyorlar
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ne anketi bu? "Hangi oyun WCG'de olsun?" anketiyse zaten şaşırılacak bir durum yok. SC2'nin yeri garanti olduğu için WC3'e oy vermiştir RTS severler.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 alamanyada wc3 büyük cin kadar olmasada. grubby reis saolsun.
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Cuce said: alamanyada wc3 büyük cin kadar olmasada. grubby reis saolsun. grubby hollandalı :P
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 warcraftın önemli problemlerinden biri şu son dönemde battle netteki oyuncuların %90ı map hack yapıyor ve oyunun içine ediyorlar. Blizde buna çare bulmuyor çünkü tüm odaklandıkları yer sc2 ve wow.
Öne çıkan mesajlar