Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ege üniversitesinin kütüphanesinin bazı bölümleri açık ama sen istanbulda bakıyosun sanırım sdf
Bella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 evet, onu söylemeyi unuttum tabi. istanbul.
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben sanki bi pazar günü gitmiştim taksimde bi kütüphaneye ya, ama emin de değilim hiç.
kendindendesenli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Hangi şehir için sorduğunu bilmiyorum, ama Ankara'da ODTÜ ve Bilkent var. Bilkent'e öğrencisi olmasan bile girebiliyorsun zaten. odtü kütüphane bilkent kütüphane edit:ben cevap verene kadar,İstanbul olduğunu yazmışsın zaten,pardon.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 2 geç ya. daha erken açılan yok mu? bir de öğrencisi olmasak da grebiliyor muyuz kütüphanesine?
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 rezilliğe bak.. pzr günü kütüphane arıyoruz :( arada kaynar girersin
Bella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kimlik kontrol yapmıyorlar mı ya da turnike falan yok mu nasıl geçicem? gerçi hiç olmadı birinden rica ederim de. 2 geç işte. daha erken açılan yok mu ya =(
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 valla ben paso gittim geldim bi kere kimlik göstermişimdir kalanında kulakta kulaklılarla cool face giriyorum..
Öne çıkan mesajlar