Bella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 var mı? kaç saatleri arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ege üniversitesinin kütüphanesinin bazı bölümleri açık ama sen istanbulda bakıyosun sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 evet, onu söylemeyi unuttum tabi. istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben sanki bi pazar günü gitmiştim taksimde bi kütüphaneye ya, ama emin de değilim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 boun Pazar : 14:00 - 22:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kendindendesenli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Hangi şehir için sorduğunu bilmiyorum, ama Ankara'da ODTÜ ve Bilkent var. Bilkent'e öğrencisi olmasan bile girebiliyorsun zaten. odtü kütüphane bilkent kütüphane edit:ben cevap verene kadar,İstanbul olduğunu yazmışsın zaten,pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 2 geç ya. daha erken açılan yok mu? bir de öğrencisi olmasak da grebiliyor muyuz kütüphanesine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 rezilliğe bak.. pzr günü kütüphane arıyoruz :( arada kaynar girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kimlik kontrol yapmıyorlar mı ya da turnike falan yok mu nasıl geçicem? gerçi hiç olmadı birinden rica ederim de. 2 geç işte. daha erken açılan yok mu ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 valla ben paso gittim geldim bi kere kimlik göstermişimdir kalanında kulakta kulaklılarla cool face giriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar