Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda kız arkadaşına bakıp konuşanlar

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Az önnce kartal sahilden maltepeye doğru geliyorduk. Kız arkadaşımın bisikleti vardı. Benden ayrılıp ileriye doğru uzaklaştı. Karşıdan da 2 eleman geliyordu biri küçük biri büyük. Kızın benle olduğunu görmediler. Bu tarafa doğru gelirken 2 eleman arkasını döndü bitanesi kız arkadaşımı gösterdi bişeler diyodu, yanımdan geçerken "malın kasa güzel" gibi bişey dediğini duydum. Sırf böyle hayvanlardan dolayı şu ülkeden gidicem. Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda, uğraşmadım ama şimdi de pişmanım sinirlerim bozuldu. Siz olsanız ne yapardınız?
Sosyal ağlarda paylaş

aslında döverek eğitimden yanayım ben.

ama bi yaştan sonra eğitim olmuyor sopa ile.

bi düşünsene, bu adam reenkarne olup 8tur dünyaya geri dönse bile senin gibi birisi olmayı başaramayacak. bir insan gibi yaşamaya ulaşamayacak.

adamın acizliğini, sefilliğini görebiliyor musun? onun ne kadar aşağılık, ezilesi bir canlı.. minik bir böcek olduğunu hissedebildin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

aslında döverek eğitimden yanayım ben.

ama bi yaştan sonra eğitim olmuyor sopa ile.

bi düşünsene, bu adam reenkarne olup 8tur dünyaya geri dönse bile senin gibi birisi olmayı başaramayacak. bir insan gibi yaşamaya ulaşamayacak.

adamın acizliğini, sefilliğini görebiliyor musun? onun ne kadar aşağılık, ezilesi bir canlı.. minik bir böcek olduğunu hissedebildin mi?
ı ıh hissedemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...