Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Az önnce kartal sahilden maltepeye doğru geliyorduk. Kız arkadaşımın bisikleti vardı. Benden ayrılıp ileriye doğru uzaklaştı. Karşıdan da 2 eleman geliyordu biri küçük biri büyük. Kızın benle olduğunu görmediler. Bu tarafa doğru gelirken 2 eleman arkasını döndü bitanesi kız arkadaşımı gösterdi bişeler diyodu, yanımdan geçerken "malın kasa güzel" gibi bişey dediğini duydum. Sırf böyle hayvanlardan dolayı şu ülkeden gidicem. Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda, uğraşmadım ama şimdi de pişmanım sinirlerim bozuldu. Siz olsanız ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 cocukla opusurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Direk kızı rahatsız etmek amaçlı söylemiyosa, bişey yapmak gereksiz bence. Yanında güzel bir kız varsa insanlar sesli söylemese bile çoğu kişi aklından hoş şeyler geçirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 o kadar boks moks ogrenmissin, hala kız gibi biber gazı tasıyon yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 gelip buraya topic acardim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Biber gazı&taser ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 biber gazını rotweiller saldırısından beri taşıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bir dahaki sefere m16 taşı hayal kırıklığına uğradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kızı döver kendime de biber gazını sıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Adamlar kendi aralarında kritik yapmışlar bunu her heteroseksuel erkek yapar yani normal bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ölü taklidi yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 normal bişey sen hiç dönüpte kızın kalçasına bakıp "vay anasını" demişindir hani.kız rahatsız olsaydı durum değişirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dövemediysem topiini açmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Revangelis said: kızı döver kendime de biber gazını sıkardım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kardeş kız arkadaşın için kasa güzel mal güzel laflarını burda 1000 saplı ile paylaşmaktan rahatsız olmuyorsun da, 2tane eleman diyincemi oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 aslında döverek eğitimden yanayım ben. ama bi yaştan sonra eğitim olmuyor sopa ile. bi düşünsene, bu adam reenkarne olup 8tur dünyaya geri dönse bile senin gibi birisi olmayı başaramayacak. bir insan gibi yaşamaya ulaşamayacak. adamın acizliğini, sefilliğini görebiliyor musun? onun ne kadar aşağılık, ezilesi bir canlı.. minik bir böcek olduğunu hissedebildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 toggie said: o kadar boks moks ogrenmissin, hala kız gibi biber gazı tasıyon yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dasaaa said: aslında döverek eğitimden yanayım ben. ama bi yaştan sonra eğitim olmuyor sopa ile. bi düşünsene, bu adam reenkarne olup 8tur dünyaya geri dönse bile senin gibi birisi olmayı başaramayacak. bir insan gibi yaşamaya ulaşamayacak. adamın acizliğini, sefilliğini görebiliyor musun? onun ne kadar aşağılık, ezilesi bir canlı.. minik bir böcek olduğunu hissedebildin mi?ı ıh hissedemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 başka ülkede laf atmıyorlar mıymış böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kız arkdaşım yabancı, onun ülkesinde kimse kimseye dönüp bakmaya tenezzül etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 sen öyle san. erkek her yerde erkek merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 nereli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 yunanistan. erkek heryerde erkek de, bitek bizim ülkede hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Erkek adam guzel kiz gordu mu en azindan kafasindan vay aq yuce yaradanim neler yaratiyor demiyorsa bir sorun var demektir. Bu arkadas da yanindaki arkadasiyla paylasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ne güzel kız demek var bir de oo abi kasa masa laflara bak ya bi de böyle hayvanlar var. adam rahatsız olmakta haklı neyi savunuyosunuz ya. evrilmemiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar