fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 evet bu wow u beklerken baygınlık geldi ve gittim warcraft 3 ve exp packini aldım şimdi biraz single player gorevleri yapıp oyuna alışmak durumundayım daha sonra internette battle.net ustunden oynamayı dusunuyorum tabi bunun patch i flm var buyuk olasılıkla kim bilir kaç mb neyse umarım gorusuruz battle.nette tabi bu oyunun internette nasıl oynanıyor hiç bi fikrim yok daha şu an oyunu açmadım bile daha[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 geç olsun da güç olmasın. hadi bakalım hızlı hızlı oyna belki arayı kapatırsın :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 şimdi reign of chaosu yukledim battlenete girdim de oyuna girmeye yemedi :) direk yenilirim heralde ztn oldum olası strateji oyunlarını beceremem ama bu sefer kararlıyım şu frozen throne u da yukleyim bi sora bakalım nolcak... bi de battle.nette northern europe tayim yani Türkler orda mi oynuyor genelde...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bu oyunun taktiklerini anlatan bir site var mı acaba bi adamla savastik 5 dakkada geldi bn mseher yoketti gitti nasil çabuk gelisti o kadar surede?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sağ üstte bir link var bak.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bastim ama site açılmıyor bi sorun olabilir sanırım bi kontrol edilse iyi olur...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yukarda da yazdım 1.17 patchi diyor ama bnm oyun 1.16 ya update etti en son patch olarak anlamadım ben bu işi savaştım birine de sordum 1.16 dayız hala dedi çıktı mı bu 1.17 yoksa çıkmadı mı daha?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 11 Eylül 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar