Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcrafta başlıyorum geç de olsa

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

evet bu wow u beklerken baygınlık geldi ve gittim warcraft 3 ve exp packini aldım şimdi biraz single player gorevleri yapıp oyuna alışmak durumundayım daha sonra internette battle.net ustunden oynamayı dusunuyorum tabi bunun patch i flm var buyuk olasılıkla kim bilir kaç mb neyse umarım gorusuruz battle.nette tabi bu oyunun internette nasıl oynanıyor hiç bi fikrim yok daha şu an oyunu açmadım bile daha[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi reign of chaosu yukledim battlenete girdim de oyuna girmeye yemedi :) direk yenilirim heralde ztn oldum olası strateji oyunlarını beceremem ama bu sefer kararlıyım şu frozen throne u da yukleyim bi sora bakalım nolcak... bi de battle.nette northern europe tayim yani Türkler orda mi oynuyor genelde...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda da yazdım 1.17 patchi diyor ama bnm oyun 1.16 ya update etti en son patch olarak anlamadım ben bu işi savaştım birine de sordum 1.16 dayız hala dedi çıktı mı bu 1.17 yoksa çıkmadı mı daha?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 11 Eylül 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...