Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en korktuğunuz olay neydi?

nameless

Öne çıkan mesajlar

Birinden bi mikrop aldım ılk once kolumda ufak bı bocek ısırıgı vardı bu her yerıme yayıldı sırtım gogsum vs vs suratımda bıle kabarıklar cıkmaya patlamaya basladı bırazdaha ılerlerse en cok korktugum anı yasayacaım gıbıme gelıo klınıkte bısı bulamadılar..
Sosyal ağlarda paylaş

tanrı var yok muhabbeti uzar.. bence hiç girmeyin..

Ayrıca sabah 4 civarlarında yine bilg'le ugrasirken, odamdaki tv kendi kendine acilmisti.. kulaklikta vardi, sarki bitti.. baktim ses geliyor kafayi bi cevirdim tv acik. aptal bi programdi ama halkanin etkisinden daha tam kurtulamamistim. )izlememin uzerinden baya bi sure gecmesine ragmen) eheh. 3.5 atmıştı yani[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şu anda bile tırsıyorum her anlatışımda tırsarım şu anda nasıl yazacağımı bende bilmiyorum ama yazicam işte

2-3 sene önce yatıyoruz iyi güzel falan gece 3 gibi falan ben (uykudamıyım değilmiyim hatırlamiyorum) kapıda kara bir melek cinsinde bir şey görüyorum ama bu şey sürekli orada ve bana bakıyor yorganın altına giriyorum falan (içimden olum yedin y..r..i diyorum ne yapcan şimdi o kadar oyun oynuyorsun falan diyorum sonra diyorum sen ne yapıcan buna elinde tırpan var hayvan gibi ve sana kapıdan bakıyor yer bu seni diyorum sonrada) birdaha bakıyorum hala orada ablam var yanımda ona bakıyorum o öyle mışıl mışıl uyuyor sonra uyumaya çalış falan diyorum ve yine görüyoyorum aynı yerde aynı şekilde yine bana bakıyor(burdada uyuyormuyorum uyumuyormuyum bilmiyorum) bu sefer oğlum sonun geldi diyorum Azrail canını almaya geldi herhalde diyorum (içimdende rüyadamıyım değilmiyim acaba diyorum ya değilsek o zaman iş yaş) ablama seslenmek geliyor bir an içimden ve abla abla diye bagırmaya çalışıyorum fakat sesim çıkmıyor ve yine kapıya baktığımda hala aynı şekilde bana odaklı halde orada öyle durduğunu görüyorum içimden ne dua varsa (hatta oyundan sözlerini ezberlediğim koruma büyüleri bile araya girmişti öyle tırsmışımki saçma sapan şeyler yapıyorum yani).Sonra bi anda birisi oğlum kalk kalk diyor bende oğlumu duymayınca bi anda sol kolumla bir savurma yapıyorum buda annemin uykulu suratına geliyor ve annem ne oluyor oğlum diyor ve bende olayı anlatıyorum annemde gülümseyip rüyadır onlar hergün vurdulu kırdılı oyunlar oynarsan sonu bu olur diyordu . Ben o gün öyle tırsmıştımki okula gitmeden önce böyle kara melek görmek nedek falan diye baktım rüya tabirlerine ve orada tahmin edebileceğiniz şey yazıyordu Ölebilirsiniz falan ben o an Höööö falan diyorum oğlum dikkat et bugun kendine falan . Çıkıyorum evden asansöre bile binemiyorum direk koşa koşa merdivenlerden iniyorum yolda karşıdan karşıya geçerken sağa sola 4 kere falan bakıyordum o gün bu kadar tırstığım bir olay hatırlamıyorum hala etkisi üstümdedir geceleri pek rahat uyuyamam[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 11 Eylül 2004 05:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama gerçek bir olay isterseniz oda var 3-4 yaşındayız iki arkadaş dolaşıyoruz bir yerde (hani şu kaldırımların yanına koyarlar biraz büyük taşlar yol tarafında olur kırmızı - beyaz falan renge boyar lar farklı farklı) işte onları yığmışlar bir yere baya var 200 300 tane falan. bu arada kim çıkar falan diyoruz aramızda bende en manyagımız olarak çıkarım diyorum çıkıyorum en üstüne ama bir anda ayagımın altındaki taş kayıyor ve belime kadar gömülüyorum ayrıca orada sıkışıp kalıyorum çıkmaya çalışıyorum fakat herşey boşa sıkışıp kalmışım orada.Sonra bizim tırsak eleman kaçıp gidiyor dur diyorum elemana ama nerede .sonra acayip agrımaya başlıyor bacaklarım kırılıcak falan sanıyorum o anda (aslında kırlabilirdi 1 saat falan kalsam orada) diyorum ya kimse göremezse beni bu bizim eleman aileye haber verse falan derken bir apartmandan teyze görüyor beni ve kadın oğlum ne yapıyorsun orada diyor (kadının sorduğu soruya bakın ben sıkışıp kalmışım soruya bak ya ) sonra ben bagırıyorum teyze teyze sıkıştım ben burada kurtar beni teyze diye sonra kadın ben ne yapayım diyor sonra aklına geliyor ve polisi arıyor polis dayılar gelip kurtarıyor beni oradan sonra evimi bir güzel tarif ediyorum o yaşta ve eve ulaşıyoruz fakat bacaklarım bütün gün ağrıyor o sıkışıp kaldığınızdaki hiç birşey yapamama duygusu kadar çok korkunç bir şey yoktur tahminimce çaresiz kalıyorsunuz orada[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...