nameless Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bi olay daha bir gün patenle kayıyoz etrafta(gençlik işte),bizim evin orda tren yolu var onun altındaki yokuşdan geçicez,arkadaş önden kaydı indi,bende iniyodum yolun yarısında çat diye yapıştım yere öyle oturup gülüyodum, bir anda korna sesi duydum kafamı bi çevirdim kocaman kamyon karşımda, hemen döne döne kaldırıma çıktım, ölüyodum hem korkudan hem kamyon yüzünden[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Halka.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bugün ölüyodum korkudan nerdeyse doom3'ü açtım sesler kapalı onun yerine discman dinliyom (gaz parçalar falan) böyle mazgalların altından geçmem gereken bir yer vardı , aşağıdan ilerlemeye başladım bir anda önümde bir gölge oyunu oldu resmen ellerim boşaldı naapcaımı şaşırıp bilgisayarı resetledim :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 dedemlerin evinin önünde karate kursu vardi bende oraya gidiyordun , kuşağımı dedemin evinde unutmuşum (kıyafeti falan giymiştim bi kuşak eksik) , gittim aldım karşıdan karşıya geçiyorum , yolun ortasındayım dibimden koca bir minübüs geçti , elbise rüzgardan nasıl dalgalanmıştı , ama o an kalpten gidiyorudm çünkü minübüsü gelirken görmemiştim :) daha orta 2 deydim ufacık alimle yolun ortasında kala kalmıştım :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 erkek adam korkmaz... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 arkadaşım yatağında uzanmış duruyordu yatak da hani şu dolabın içine kapanan yer kaplamasın diye yapılmış yataklardan adam yatarken yatağı yavaşça kapatmaya başladım adam kafayı bulmuş ne oldugundan haberi yok ben şaka olsun diye yavaşça kapatiodum sesi çıkmıyordu bi yandan abi iyimisin canın acırsa düzelteyim diodum ses yok ben neredeyse tamamen kapattım yatağı dolabın içine adam bi anda kafasını kaldırdı ölmüş de dirilmiş gibi baktı acılı bi surat ifadesiyle "aç yatağı aaaaaaaaaaarh elimmmmmmmmmmm!!" diye bağırdı ben direk tırstım şaka bok oldu adamın bileğini sıkıştırmışım adamın acıdan sesi çıkamamış son bi güçle bağırmış bi kaldırdık yatağı adamın bileği kemiği görünecek şekilde ezilmişti hemen soğutucuyu adamın bileğine sıktk fln arkadaşın bileğindeki herboku zedelemişiz neyseki kopmadı ama benim ödüm bayaa bi kopmuştu o an :([signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 genellikle en çok korkutan bir arkadaşımıza veya bir insana istemeden fiziksel olarak ağır bir zarar vermektir böyle bir tırsma olamaz dünyada hehe :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: MadOrca, 10 Eylül 2004 02:58 tarihinde demiş ki: arkadaşım yatağında uzanmış duruyordu yatak da hani şu dolabın içine kapanan yer kaplamasın diye yapılmış yataklardan adam yatarken yatağı yavaşça kapatmaya başladım adam kafayı bulmuş ne oldugundan haberi yok ben şaka olsun diye yavaşça kapatiodum sesi çıkmıyordu bi yandan abi iyimisin canın acırsa düzelteyim diodum ses yok ben neredeyse tamamen kapattım yatağı dolabın içine adam bi anda kafasını kaldırdı ölmüş de dirilmiş gibi baktı acılı bi surat ifadesiyle "aç yatağı aaaaaaaaaaarh elimmmmmmmmmmm!!" diye bağırdı ben direk tırstım şaka bok oldu adamın bileğini sıkıştırmışım adamın acıdan sesi çıkamamış son bi güçle bağırmış bi kaldırdık yatağı adamın bileği kemiği görünecek şekilde ezilmişti hemen soğutucuyu adamın bileğine sıktk fln arkadaşın bileğindeki herboku zedelemişiz neyseki kopmadı ama benim ödüm bayaa bi kopmuştu o an :( sen tehlikeli adamsın MadOrca ... saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yuh hakkaten. insan bakar da yapar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ehe adamı bayıltacakmışsın acıdan[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 10 Eylül 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 En korktuğum olay şu an EVDE KOCAMAN SIÇAN VAR...Ne yapabilirim?...Resmen sinirim bozuldu... [Bu mesaj Fegro tarafından 10 Eylül 2004 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hiç ara vermeden gecenin 2 sinde silent hill 2 yi bitiriyim dedim.Kulaklıkta vardı.Ömrümden 5 6 yıl gitti yani :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Fegro, 10 Eylül 2004 03:37 tarihinde demiş ki: En korktuğum olay şu an EVDE KOCAMAN SIÇAN VAR...Ne yapabilirim?...Resmen sinirim bozuldu... [Bu mesaj Fegro tarafından 10 Eylül 2004 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Abi nerede oturuyorsun ?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ankara 100. yıl (daha yeni taşındı soktğumun evine) [Bu mesaj Fegro tarafından 10 Eylül 2004 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ankarada yenişehir'in dışında bir yer bilmem... Nasıl sıçan girdiki eve?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: MadOrca, 10 Eylül 2004 02:58 tarihinde demiş ki: arkadaşım yatağında uzanmış duruyordu yatak da hani şu dolabın içine kapanan yer kaplamasın diye yapılmış yataklardan adam yatarken yatağı yavaşça kapatmaya başladım adam kafayı bulmuş ne oldugundan haberi yok ben şaka olsun diye yavaşça kapatiodum sesi çıkmıyordu bi yandan abi iyimisin canın acırsa düzelteyim diodum ses yok ben neredeyse tamamen kapattım yatağı dolabın içine adam bi anda kafasını kaldırdı ölmüş de dirilmiş gibi baktı acılı bi surat ifadesiyle "aç yatağı aaaaaaaaaaarh elimmmmmmmmmmm!!" diye bağırdı ben direk tırstım şaka bok oldu adamın bileğini sıkıştırmışım adamın acıdan sesi çıkamamış son bi güçle bağırmış bi kaldırdık yatağı adamın bileği kemiği görünecek şekilde ezilmişti hemen soğutucuyu adamın bileğine sıktk fln arkadaşın bileğindeki herboku zedelemişiz neyseki kopmadı ama benim ödüm bayaa bi kopmuştu o an :( ohaae psikopat olucan belli simdiden.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bilmiyorum nerden girdiğini mutfakta tıkırdı geldi gidip bakiyim dedim alt dolaptan sesler geldi ben tırsangi direk kapadım kapılari,camdan bakarken kayvanın kafayı gördüm dolabın arkasında ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ulan şimdi ilaç kullan diyicem ilaçı yemek diye yiyor o hayvanlar... Hiç tavsiye etmeyeceğim bir yöntem var onu kullan bari ; rakı içir ehe şaka öldüreceksin başka şansın yok...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yapışkan bant die bişi var . ondan varsa evde yere onu ser , üstünede yiyecek koy , o yemeyi yemek için gelince yapışıp kalır . sende onu sonra gider çöpe falan atarsın :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 abi nasıl öldüreyim ödüm bokuma karıştı ayıptır söylemesi..:) en iyisi yarına kadar bekleyip otele yerleşmek :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ulan ist de otursan kalkıp gelirdimde ankara uzak bee[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eywallah saol abi . Yanlız yaşamanın zararları işte bir bok olsa kimsenin haberi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ee bizim haberimiz oldu ya daha ne istiyorsun? :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ben artık uyuyamam bu saatten sonra.Ya sadece pencere açıktı ev 3. katta acaba tırmanarakmı çıktı bu hayvan? [Bu mesaj Fegro tarafından 10 Eylül 2004 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tuvalete kapak koy alt taraftan açılmayan cinsten ( gerçi hoş üstten açılmazsa bir anlamı olmaz değil mi:) )[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar