Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Oha ya bu adam nasıl bi mahluktur nası bişeydir ya! Show TV'de bi programda gördüm valla tırstım resmen rüyama girmez inşallah. Yanınada beynine kan gitmeyen Yeliz Yeşilmen'i koymuşlar o da bi ayrı... Programı da Hakan Ka diye bi adam sunuyo galiba[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu şarkıyı duyuyorum arada bir ama söyleyeni hiç görmedim daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Çingen işte bildigin çingene. Ama kasmıs adam kendi tarzınıda katarak bişeyler yapmaya çalışmış. Almış arkasınada şoparları dans edıyo misal clibinde ehe.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 garip bi tip.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar