Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arakdaşlar bizde bi pitbull var dişi şu anda 3 aylık & cok garip hareketler yapııyor son 7 8 gündür kimin pacasını yakalarsa böle :| ıkı ayaqı ıle ustlerden tutuyor ve şeyytırıoo ama dişiiiii :|..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 amanin deprem olacak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: darkwingduck, 28 Ağustos 2004 22:49 tarihinde demiş ki: amanin deprem olacak ueheuhue yarıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 biraz arkadaşlarının yanına bırak. geçer :D[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 pitbull larda genellikle olur bu tip şeyler. onu iyi eğitmelisin yoksa büyüyünce başa çıkamassın..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Yaw köpekten soğudum ya cok seviyorduk zilli neler yapııor :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Zuahahha e abi televizyonlardan örenio :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozkayar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 kıyamet alameti desem,evet... köpeğin sapıklaşmış desem,evet... fazla şımartmışın desem,olabilir... fikir olarak dynuna katılıyom,arkadaş ortamı gerekli ona...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Biraz azarlamak da iyi etki yapabilir. Sözünü dinlemeyi öğrensin. Şımarık köpek çok gördüm eğitmessen sapitio ;)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Bence dinamitle köpeği. Kesin çözüm. Nefret ediyorum çukur boğalarından.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 azmış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 hayvanları dövdükçe veya tepki gösterdikçe dahada azacaklardır bunu belirteyim. birde dalga geçmeylim lütfen..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kopegi doveceksin vuracaksin kopege gazete kagidi max terlikle zink dedinmi boynu yere egcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 On bence şunu yapabilirsin sözünü dinlemiyorsa bir gün yemeğini verme ve odada tut 2 3 saat ağladıktan sonra aklı başına gelir çünkü bende besliyorum şu anda benimkide aynı 9 aylık seninkinin hareketleri var dediğimi yaptıktan sonra birşeyi kalmaz sanırım benimki ama halen aynı deişmedi aptaL :)[signature][hline]So feed the spark Welcome to the land of dark Death in all the centuries is what I left behind Take my hand Forgotten in the promised land Death in all the centuries is what I left behind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: orc_lord, 30 Ağustos 2004 11:10 tarihinde demiş ki: hayvanları dövdükçe veya tepki gösterdikçe dahada azacaklardır bunu belirteyim. birde dalga geçmeylim lütfen.. Ben ciddiydim. Dinamitlenmesi, uyutulması, eritilmesi, sıvılaştırılması, buharlaştırılması, konsantre edilmesi gereken bir hayvan..[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Off ağzı olan konuşuyor ya yapmayın gözünüzü seveyim. Her köpek azarlanmaz,dövülmez. K9 eğitimimi yapıcaksın el kadar Pitbull'a? Pitbull'lara sadece kızgın surat ifadenle engel olabilirsin.YAPMA diyeceksin.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Evt doğru biraz kızınca bağırınca sakinleşiiyor hayvan bide bu nebicim pitbull'ya fabrika hatası var qaliba ya kendinden küçük bi kedi garip garip sesler çıkardı bunu görünce bizimki kacıcak delik arııyor niye bööyle ya :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 sakın köpek'ini dövme. köpek'ini dövdükçe çok daha fazla sinirli ve saldırgan olacaktır. ancak gazeteden rulo yapıp poposuna vurma taktiğine şimdiden başlarsan hep işe yarar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Benimki doğru düzgün hiç dinlemiyo ya tam dengesiz hayvan. yürüyosun aniden gelip elini felan yalıyo :-P 4 kere otur diye bağırısam 4. de oturuyo. istediğim gibi değil ama kotude değil. ha bide bazen bağlıyorum 24 saat en fazla daha sonra ağlamaya zırlamaya başlıyo uluyo falan sonunda dayanamayıp çözüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bence menopoz dönemi geçirio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 pitbull beslenecek köpek değil,git geri ver sen onu[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Format at, xp ye geç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Pitbull'mu ühüh :(((( Pek iyi anıları yok bende.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 adı üstünde "köpek" işte... köpekler elbet köpeklik yapacaklardır..köpek sevgisi falan da bir yere kadar... işim olmaz pitbul falan... saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar