Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bilgisayarda gamepadle titreşim alabilen var mı oyunlarda? logitech'in F710 model gamepadini aldım, AC brotherhood, gta liberty city stories filan denedim,hiçbirinde titreşim alamıyorum nedense. farklı bişey filan mı yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 vibration on olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 driver'ından ayarları falan kontrol et demek geldi aklıma sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yok ne denediysem olmadı. vibration on tabiki de zaybird. kalibrasyon vs yaparken titreşim alıyorum ama oyunların içinde vermiyor titreşim. acaba oyunlarda destek mi yok nedir anlamadım. var mı brotherhood'u ya da GTA:LCS'i titreşim alarak oynamış olan pcde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 xbox 360 ın controlleri ile degistir 14 gün gecmediyse,windows kullanıyorsan tabi , bütün yeni nesil konsol agırlıklı oyunlarda destegi var cünkü o controllerin direk tanıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Yok o konuda çok memnunum, sırf direct input değil, aynı zamanda Xinput seçeneği var üstünde. x360 gamepad destekli yeni nesil oyunlar için Xinputa geçiyosun,direk görüyor x360 gamepad gibi. zaten tuş dizilimi aynı, ABXY filan Titreşim sıkıntısı da sanırım benim windows ile alakalı,başka pcde deneyince oldu titreşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Seninkinin kablolu olanı, yani F510 var bende. Problem yaşamadım şimdiye kadar -ki sen de çözmüşsün titreşim olayını. Logi'den şaşmayınız beyler bayanlar merdivenden kayanlar. Paranızı hak ediyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oyunlardanmış titreşim sorunu ya. batman arkham asylum,darksiders,dmc 4 filan kurdum,hepsinde konsol gibi titreşim veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar