yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Benim laptop fenalarda biraz da. Ancak güvenli mod'da açabiliyorum. Chrome'daki yer imlerimi falan kaybetmek istemiyorum fakat bu yerimlerinin kaydolduğu kullanıcı cache'si mi denir ne denir artık o klasörü bulamadım. Ne yapmam lazım?
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 online kayit olayi var. gmail hesabinla senkronize edersen hangi bilgisayarda girersen gir gmail hesabini yazdiginda tum yer imlerini gosterir.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ayarlar/ Bookmark yöneticisi/ Dışa aktar
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Güzel şeyler söylüyosunuz fakat işte güvenli mod'da hiç birini yapamam :D yok mu şöyle windowsta bu bilgilerin kaydolduğu bir klasör yav. Yenisini yüklediğimizde o klasörü değiştirince her şey eskisi gibi olsun falan..8-) Gerçi şimdi sistem geri yükleme'yi denicem belki format'a gerek kalmaz.
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bu saate kadar senkronlamayan sende şuç. tek tek gezersin siteleri artık fasd
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 win7 için C:UsersxxxAppDatalocal burdaki chrome ile program filestaki alman yeterli
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Hmm. O appdata'daki klasörü kopyala yapıştır yapmaya çalıştım ama nedense işlemedi bir türlü. Eeh dedim boşverdim ben de. Attım gitti formatı :D şimdi ie'den yazıyorum. firefox2 mi yüklesem napsam ki
Öne çıkan mesajlar