yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Benim laptop fenalarda biraz da. Ancak güvenli mod'da açabiliyorum. Chrome'daki yer imlerimi falan kaybetmek istemiyorum fakat bu yerimlerinin kaydolduğu kullanıcı cache'si mi denir ne denir artık o klasörü bulamadım. Ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 online kayit olayi var. gmail hesabinla senkronize edersen hangi bilgisayarda girersen gir gmail hesabini yazdiginda tum yer imlerini gosterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sync vardır kesin chrome sync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ayarlar/ Bookmark yöneticisi/ Dışa aktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Güzel şeyler söylüyosunuz fakat işte güvenli mod'da hiç birini yapamam :D yok mu şöyle windowsta bu bilgilerin kaydolduğu bir klasör yav. Yenisini yüklediğimizde o klasörü değiştirince her şey eskisi gibi olsun falan..8-) Gerçi şimdi sistem geri yükleme'yi denicem belki format'a gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bu saate kadar senkronlamayan sende şuç. tek tek gezersin siteleri artık fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 app data altına bir bakar mısn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 win7 için C:UsersxxxAppDatalocal burdaki chrome ile program filestaki alman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Hmm. O appdata'daki klasörü kopyala yapıştır yapmaya çalıştım ama nedense işlemedi bir türlü. Eeh dedim boşverdim ben de. Attım gitti formatı :D şimdi ie'den yazıyorum. firefox2 mi yüklesem napsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ie 6 kullan hayatina heyecan kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar