hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 şifre söylentileri olan şaibeli sınav iptal olmalı mı olacaksa bu sene girenler icin makeup olacak mı alskdjlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ben matematikte ki cevapların belli bir şifreyle dizildiğini duydum. Mantığınıda anlattıda arkadaş doğruysa YUH diyorum. Yani dediği gibiyse tesadüf diyen adam dünyanın en yüzsüz adamıdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 iptal olsun ama barajı gecemiyenler tekrar giremesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bende iptal olmaz http://1.bp.blogspot.com/_JxN2EYoMQoE/TJUmf3gGtjI/AAAAAAAAABE/k30tarbOkwU/s1600/1271769558535.jpg bu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 olsun, farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Cuce said: iptal olsun ama barajı gecemiyenler tekrar giremesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 olsun geometri yapmayı unuttum ben dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar