Namessar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 prozzak said: Bence anlamsız olur. Bmw 1 cabrio yu yaptı. Ben sadece 1 tane gördüm. Yurtdışı satışlarının da muazzam oldugunu düşünmüyorum. 1.35i coupe olan guzel satti, twin turbo olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Namessar said: prozzak said: Bence anlamsız olur. Bmw 1 cabrio yu yaptı. Ben sadece 1 tane gördüm. Yurtdışı satışlarının da muazzam oldugunu düşünmüyorum. 1.35i coupe olan guzel satti, twin turbo olan. Istanbul' da bir kaç tane gördüm turuncusundan. Onu almanın bir manası var en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 motor hacminden dolayı gene cok mantıksız turkiyede. bmw1 tırtlıgındaki bi araca sıfr o motor var diye 70 80bin euro verilmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 forgiver said: http://www.youtube.com/watch?v=tbN80CvX5t8 ben bu arabaya aşık oldum ya. keşke çıkarsalar. almak için farm yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bi 10 seneye öyle olacak zaten mercün tasarımları, çok imkansız degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi 10 sene çok fazla işte.hemen olsun. 10 sene sonra ben bentleye binicem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar