senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 olur mu lan oyle sey demeyin oluyormus, banlanmisim msnden. blocklamislar guya spam gonderiyormusum (gonderiyormuydum lan harbiden?) var mi bunu actirmanin kolay bir yolu, linkleri takip ettimde bi ton kisisel bilgimi istedi, bi zahmet te vermiyim onlari.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 help kısımında block açma servisi var şey var telefon numara yazıosun,sana kod gönderiyorlar onu girion açılıyo
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 haxorlayıp spam mail göndermişler senin adresten sonra bırakmışlar, geri alınca sent mail kısmına bak tahminen minimum 2k mail görceksin gönderilen :/
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 20 cm severiz tarzından mesajlar mı atmışlar senin mailden :O
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 benide blocklamışlardı, sonra geri alcım account'u 1-2 soru mu ne sormuştu galiba nie block yemiştim bilmiyorum, ztn kullanmıodum
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 peki benden spam mail gonderseler benim haberim olmaz mi ya? gonderilenler kutusuna dusmesi lazimdi yani hotmail'i gmail'e yonlendirilmis sekilde kullaniyorum, gmail'i de thunderbird uzerinden kullaniyorum.
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 aldim geriye ihbin ihbin msj fln hicbisi atilmamis, belki cok fazladir girmiyorum diye blockladilar hotmaile. maillerin bi suresi var ya onu gecince blockluyorlar fln.
Öne çıkan mesajlar