azazell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 arkadaşlar içinizde kuralları bilen varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 valla bende karakter yaratma biseysi varda official degil sanırım kural kitabı falanda varmı bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozen_Death Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bende warcraft ınki var 2 kitap ama lotr hakkında bilgim yok arat bakiim kazaa dan belki bişeyler bulursun.tabi yani warcraftınki varsa lotr un da kesin vardır[signature][hline]''I will lead them to their destiny'' Thrall son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben oynattım kural olarak bisey yapmadım aynı D&D kuralları ile oynattım sadece karakterler aynı idi kitap senaryosu ile aynı olmaz zaten oyuncular bagımsiz oldugundan dolayı konuyu birazda sen genisleticeksin bu kadar cok da zevkli olmustu bi sey daha var filmdekilkerin aynısını yaptırma ornegin gollum'un en sonunda gelip parmak ısırması gibi seyleri katma oyuncular onceden ne olcagını bilmemeliler. [Bu mesaj Elandoriel tarafından 09 Eylül 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Knedi rule book ve player book'u var. Stad olayı farklı ayrıca 2'nd döneminde çıkmış birde tanıtım kitabı var kurall babında ME(middle earth) yi anlatan.Bu arada D20 yada DnD kuralları kullanmıoyrular. Ona çok benzeyen başka bir sistemleri var. [signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 09 Eylül 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Filmin çıktığı dönemde bir de RPG sistemi çıkardılar filmin adının arkasına saklanarak. Fakat d10 ve d20 sistemlerinin bir karıştırılması sonucu oluşan kopya bir sistem olmaktan öteye gidemiyor sistem. Bu negatif yönün yanında hikayesel olarak bir guide olarak kullanılabilecek düzenli bir kaynak olması ise bir nevi avantaj olarak sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azazell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 arkadaşlar ben warhammer tarzı olandan bahsediyorum workshop çıkarıyor ya ondan bende kitap var engin ingilizcemle bazı yerlerde takıldım gerci bir sürü modelde var sihirde oyunanmıyor daha ilgilenen varsa haber versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar