Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 salı ve çarşamba akşamları müsaitim. Servera girip sugosuyu beklicem. o tarihlerde yapmaya çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sleeepi streamde görmek istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 EuroCups'da yer alacak her turnuvada görev almak isteyen herkesi bizimle çalışmaya davet ediyoruz. Her turnuva projesinde yer alacak arkadaşlar turnuva bütçesinden belli yüzde oranında nakit para ya da ürün karşılığı çalışacaktır. Çalışacak arkadaşlar formu doldurup bu konu altına post atarak başvurularını yapmalıdır. Sitemizde yurtdışı turnuvaları da olacağı için ingilizce bilmek, ilgili oyunu oynuyor olmak ya da oynamış olmak, yurtdışındaki sitelerden oyun hakkındaki yeni gelişmeleri ve oyunla ilgili turnuvaları takip etmek gibi nitelikler gerekiyor. Açık Pozisyonlar Canlı Yayın Ekibi League of Legends Admin Starcraft 2 Admin Fifa 11 Admin Hon-Wow-Dota Admin Pointblank Admin Grafiker Video Maker IRC Admin Devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 IRC Admin http://tinypic.com/r/2ia8ili/7 İsim Soyisim : Alayına Bilal Anar Yaş : 14-15 Eğitim : Orta Okul SBS Hazırlık Şehir : Bursa Çocugu İngilizce Bilgisi : i can speak good england IRC Deneyimi : zurna.net chat Mail [email protected] İletişim: http://www.facebook.com/#!/bilal.anar Siyasi Görüş: MHP ( NEHİRİNİN AKIŞINA ÖLÜRÜM ) Tuttuğu Takım: beşiktaş jk-bursaspor - adıyamanspor ÜRÜNE İHTİYACIM VAR ADMİN OLMAK İSTİYORUM LÜTFEN! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ahaha gerçek mi acaba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu ne sikko turnuvadır kardeşim- organizasyon bitti hala bi admin cıkıp bi laf etmio.Turnuva yapmayı bilmiosanız yapmayın kardeşim,sponsorlardan parayı alıp yatmak en kolayı. klasik türk organizasyonu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 LM said: bu ne sikko turnuvadır kardeşim- organizasyon bitti hala bi admin cıkıp bi laf etmio.Turnuva yapmayı bilmiosanız yapmayın kardeşim,sponsorlardan parayı alıp yatmak en kolayı. klasik türk organizasyonu işte. beğenmiyosan sen yap bizde seninkine katılalım güzel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 git sonucunu gir oyman efendi, tek yemişin yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 birisimi havlıyor yaw kulaklarım sağar işitiyor bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 LM said: bu ne sikko turnuvadır kardeşim- organizasyon bitti hala bi admin cıkıp bi laf etmio.Turnuva yapmayı bilmiosanız yapmayın kardeşim,sponsorlardan parayı alıp yatmak en kolayı. klasik türk organizasyonu işte. LM said: bi yerde 18.30 yazar dier sayfada 21.30,sc oyuncularının ID leri yazmaz illa IRC ye girip bulmak gerekir.bu nası boktan bi organizasyondur böyle. başlamadan sıçık durumda sinirden foruma yazıyorum diye özel mesaj atmısım. o mesajına da cvp vermistim zaten de tekrar vereyim. kurlların en tepesinde yazan birseyi okumayıp sallıyorsan zaten problemin nerde oldugu belli "ne diosun sen birader ya. gidip 2 satırı okumayan sendin işte. ondan sonra sikko mikko dersin. ne adamlarsınız ya. sponsorlardan biz zaten öle bi para alıyoruz ki sorma. zengin oluyoruz bunlardan." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 LM said: git sonucunu gir oyman efendi, tek yemişin yine alesta gençlerinin kavgası,bo10 grudge match go go go Bunların ki gerçek nefret,visas ve xunn'un nefreti gibi soğan cücüğünden değil. +18 yakında streamler de~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aptal aptal her başlığı trollemenden,sağ sola laf sokmandan senin de ne kadar düzgün olduğun tartışılır aslında --;; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 baban bu forumun sahibi mi kardeş?ne bu öfke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 l0llisback said: baban bu forumun sahibi mi kardeş?ne bu öfke Bir insanın zekası, vereceği karşılıklarla değil, soracağı sorulardan anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Böyle öfkelenip herşeyin bokunu çıkarmanın anlamı yok bence.Beğenmeyen katılmaz bu kadar basit.Bazı şeyler daha yeni yeni oluyor eyvallah diyip olan ufak hatalara göz yummak lazım yoksa daha çok böyle ağlarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 IntoTheRain said: l0llisback said: baban bu forumun sahibi mi kardeş?ne bu öfke Bir insanın zekası, vereceği karşılıklarla değil, soracağı sorulardan anlaşılır. bir insanın zekası,iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşeceğini bilip bilmediğinden anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 IntoTheRain said: l0llisback said: baban bu forumun sahibi mi kardeş?ne bu öfke Bir insanın zekası, vereceği karşılıklarla değil, soracağı sorulardan anlaşılır. sen soru bile soramadığına göre bu durumdan gerizekalı olduğunu çıkarabiliriz :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 oha ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 atletspor huun mesajlarımı silmese güzel olacakta,memphis gördüğüne göre herkesi görmüş kabul ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu sistemi kurduk ki chart kendi kendine işlesin. iş yükü olmasın. herbirinizle tek tek ugrasmayalım diye. ama daha skor bile onaylamıyoruz. tek tek gelip hal hatır soracak degiliz. irc gelin dedik ona da gelmediniz bi de gelip soran yok diye pm atılıyor. AELFRIC Cumartesi günü saat 19:00 da canlı yayına baslayacak. ilk maç 3. lük macı olacak, daha sonrada final macı oynanacak.Duymadım, bilmiyorum diyen kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Kurallar yeterince net, yaşanabilecek aksaklıklar en başından beri size bilgi amaçlı verildi. Zaman problemi yasayabilirsiniz dedik okumadığınız için bilmeden sallayan oldu, orada takım ismi değiştirme var onu göremeyip takımdan çıkanlar oldu, buna istinaden sadece sc2 ye yönelik bir sistem olduğunu sanıp futursuzca sallayanlar oldu. Chartta oynayacagınız saat bile acık acık belli. Ama sürekli belirlenen kuralları esnetme, kuralları uygulamama gibi problemler oldu. Yani alt tarafı 32 kişilik turnuva. Evet beta süreci, yeni sistem aksaklıklar olaiblir ama yapılan haksız ve hakaret dolu eleştirileri hak edecek tek birşey yapmadık. Türkiye'de çok turnuva oluyor sanırım. sayıyı biraz indergeyelim bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 dreddd ne olur birdaha sc2 ile ilgili organizasyon yapmayın. eleştiriyoruz,ilgilenmiorsunuz dioruz sen direk karşı saldırıya geçiosun. bundan sonra turnuva yapmıcaz azaltıcaz da ne demek oluo,çokta umrunda insanların ASUS bidaha turnuva yaparmı yapmazmı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 affet bizi dredd sc2 nin bireysel bi oyun oldugunu sanıyoduk, takım oyunu oldunu farkedemeden gereksiz seyler yaptık acıkcası okumadık!, sc2'de takımdan cıkarsanız turnuvadan cıkarsınız yazısını okumadık, böyle güzel bi sistem kurabilicek kapasiteye sahip oldunuzu bilmioduk artık biliyoruz ve kayıtlardan once heryazıyı okuycaz bakarsın kayıt olurum orda yazıodur: "kayıt olanlar turnuvaya giremez" hiç belli olmaz ayrıca türkiyede profosyonel bi gaming sektoru yok yani burdaki insanlar eglendikleri için oyun oynuyolar organizatorler ya bu isten para kazanmak için bu tur seyler organize ederler yada bu isi yapmaktan eglendikleri için yani bizim bu isten bi cıkarımız yok biz money gamer falan deiliz cokta fifi ister yap ister yapma ama topumu alırım giderim haa die tehdit edince gorende bisey yapıosunuz sanıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 sonra sc2 tr de nie gelismiyor LM'nin mesajlara bi bakın.. gelismez tabi adam baltayı almıs forumda gezior kayınçooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seksyzerg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 DreDD said: bu sistemi kurduk ki chart kendi kendine işlesin. iş yükü olmasın. herbirinizle tek tek ugrasmayalım diye. ama daha skor bile onaylamıyoruz. tek tek gelip hal hatır soracak degiliz. irc gelin dedik ona da gelmediniz bi de gelip soran yok diye pm atılıyor. AELFRIC Cumartesi günü saat 19:00 da canlı yayına baslayacak. ilk maç 3. lük macı olacak, daha sonrada final macı oynanacak.Duymadım, bilmiyorum diyen kalmasın. bugun saat 19:00 da önce 3.lük macı olucak denildi, işlerimi erteleyip zamnında geldim, baktım final macı basladı, rakibim ortada yok.. programımı ona göre ayarladım,işimi gücümü erteleyip bütün aksam rakibim nezaman gelicek diye beklemek zorundayım? hiçbir zaman ornganizasyonlarda bozgunculuk cıkartmadım, cıkaranları da sevmem ama bu da bariz ortada bir durum. Lütfen gereği neyse yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar