Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus Sponsorluğunda Starcraft 2 Turnuvası

DreDD

Öne çıkan mesajlar

EuroCups'da yer alacak her turnuvada görev almak isteyen herkesi bizimle çalışmaya davet ediyoruz. Her turnuva projesinde yer alacak arkadaşlar turnuva bütçesinden belli yüzde oranında nakit para ya da ürün karşılığı çalışacaktır. Çalışacak arkadaşlar formu doldurup bu konu altına post atarak başvurularını yapmalıdır. Sitemizde yurtdışı turnuvaları da olacağı için ingilizce bilmek, ilgili oyunu oynuyor olmak ya da oynamış olmak, yurtdışındaki sitelerden oyun hakkındaki yeni gelişmeleri ve oyunla ilgili turnuvaları takip etmek gibi nitelikler gerekiyor.

Açık Pozisyonlar
Canlı Yayın Ekibi
League of Legends Admin
Starcraft 2 Admin
Fifa 11 Admin
Hon-Wow-Dota Admin
Pointblank Admin
Grafiker
Video Maker
IRC Admin

Devamı
Sosyal ağlarda paylaş

IRC Admin
http://tinypic.com/r/2ia8ili/7
İsim Soyisim : Alayına Bilal Anar
Eğitim : Orta Okul SBS Hazırlık
İngilizce Bilgisi : i can speak good england
IRC Deneyimi : zurna.net chat
Mail
[email protected]
İletişim:
http://www.facebook.com/#!/bilal.anar
Siyasi Görüş: MHP ( NEHİRİNİN AKIŞINA ÖLÜRÜM )
Tuttuğu Takım:
beşiktaş jk-bursaspor - adıyamanspor

ÜRÜNE İHTİYACIM VAR ADMİN OLMAK İSTİYORUM LÜTFEN!

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHHAH
Sosyal ağlarda paylaş

LM said:

bu ne sikko turnuvadır kardeşim- organizasyon bitti hala bi admin cıkıp bi laf etmio.Turnuva yapmayı bilmiosanız yapmayın kardeşim,sponsorlardan parayı alıp yatmak en kolayı.

klasik türk organizasyonu işte.

beğenmiyosan sen yap bizde seninkine katılalım güzel kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

LM said:

bu ne sikko turnuvadır kardeşim- organizasyon bitti hala bi admin cıkıp bi laf etmio.Turnuva yapmayı bilmiosanız yapmayın kardeşim,sponsorlardan parayı alıp yatmak en kolayı.

klasik türk organizasyonu işte.

LM said:

bi yerde 18.30 yazar dier sayfada 21.30,sc oyuncularının ID leri yazmaz illa IRC ye girip bulmak gerekir.bu nası boktan bi organizasyondur böyle. başlamadan sıçık durumda

sinirden foruma yazıyorum diye özel mesaj atmısım. o mesajına da cvp vermistim zaten de tekrar vereyim. kurlların en tepesinde yazan birseyi okumayıp sallıyorsan zaten problemin nerde oldugu belli

"ne diosun sen birader ya. gidip 2 satırı okumayan sendin işte. ondan sonra sikko mikko dersin. ne adamlarsınız ya. sponsorlardan biz zaten öle bi para alıyoruz ki sorma. zengin oluyoruz bunlardan."
Sosyal ağlarda paylaş

bu sistemi kurduk ki chart kendi kendine işlesin. iş yükü olmasın. herbirinizle tek tek ugrasmayalım diye. ama daha skor bile onaylamıyoruz. tek tek gelip hal hatır soracak degiliz. irc gelin dedik ona da gelmediniz bi de gelip soran yok diye pm atılıyor.

AELFRIC Cumartesi günü saat 19:00 da canlı yayına baslayacak. ilk maç 3. lük macı olacak, daha sonrada final macı oynanacak.Duymadım, bilmiyorum diyen kalmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Kurallar yeterince net, yaşanabilecek aksaklıklar en başından beri size bilgi amaçlı verildi. Zaman problemi yasayabilirsiniz dedik okumadığınız için bilmeden sallayan oldu, orada takım ismi değiştirme var onu göremeyip takımdan çıkanlar oldu, buna istinaden sadece sc2 ye yönelik bir sistem olduğunu sanıp futursuzca sallayanlar oldu. Chartta oynayacagınız saat bile acık acık belli. Ama sürekli belirlenen kuralları esnetme, kuralları uygulamama gibi problemler oldu. Yani alt tarafı 32 kişilik turnuva. Evet beta süreci, yeni sistem aksaklıklar olaiblir ama yapılan haksız ve hakaret dolu eleştirileri hak edecek tek birşey yapmadık. Türkiye'de çok turnuva oluyor sanırım. sayıyı biraz indergeyelim bundan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

dreddd ne olur birdaha sc2 ile ilgili organizasyon yapmayın. eleştiriyoruz,ilgilenmiorsunuz dioruz sen direk karşı saldırıya geçiosun.

bundan sonra turnuva yapmıcaz azaltıcaz da ne demek oluo,çokta umrunda insanların ASUS bidaha turnuva yaparmı yapmazmı sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

affet bizi dredd sc2 nin bireysel bi oyun oldugunu sanıyoduk,
takım oyunu oldunu farkedemeden gereksiz seyler yaptık

acıkcası okumadık!, sc2'de takımdan cıkarsanız turnuvadan cıkarsınız yazısını okumadık, böyle güzel bi sistem kurabilicek kapasiteye sahip oldunuzu bilmioduk artık biliyoruz ve kayıtlardan once heryazıyı okuycaz
bakarsın kayıt olurum
orda yazıodur: "kayıt olanlar turnuvaya giremez"
hiç belli olmaz

ayrıca türkiyede profosyonel bi gaming sektoru yok yani burdaki insanlar eglendikleri için oyun oynuyolar
organizatorler ya bu isten para kazanmak için bu tur seyler organize ederler yada bu isi yapmaktan eglendikleri için
yani bizim bu isten bi cıkarımız yok biz money gamer falan deiliz
cokta fifi ister yap ister yapma
ama topumu alırım giderim haa die tehdit edince gorende bisey yapıosunuz sanıcak
:)
Sosyal ağlarda paylaş

DreDD said:

bu sistemi kurduk ki chart kendi kendine işlesin. iş yükü olmasın. herbirinizle tek tek ugrasmayalım diye. ama daha skor bile onaylamıyoruz. tek tek gelip hal hatır soracak degiliz. irc gelin dedik ona da gelmediniz bi de gelip soran yok diye pm atılıyor.

AELFRIC Cumartesi günü saat 19:00 da canlı yayına baslayacak. ilk maç 3. lük macı olacak, daha sonrada final macı oynanacak.Duymadım, bilmiyorum diyen kalmasın.

bugun saat 19:00 da önce 3.lük macı olucak denildi, işlerimi erteleyip zamnında geldim, baktım final macı basladı, rakibim ortada yok.. programımı ona göre ayarladım,işimi gücümü erteleyip bütün aksam rakibim nezaman gelicek diye beklemek zorundayım? hiçbir zaman ornganizasyonlarda bozgunculuk cıkartmadım, cıkaranları da sevmem ama bu da bariz ortada bir durum. Lütfen gereği neyse yapın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...