Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus Sponsorluğunda Starcraft 2 Turnuvası

DreDD

Öne çıkan mesajlar

biz burada turnuva üzerine geyik falan yaparız ama organizasyonu yapanlar tek tek bütün forumları takip edemezler taktir edersiniz ki. organizasyonun kendisi ile ilgili konuları kendi forumlarında tartışırsanız herkesin işini kolaylaştırmış olursunuz.

göstereceğiniz dikkate teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim de bu pentagram'a ne oldu onu anlamadım ben. adam 1 haftadır önüne gelene dikiliyor. içine memphis kaçmış herhalde ama yani ne bileyim o oyunla işi çok zor ya.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili turk halki ne zaman yazilanlari okumaya baslayacagiz?sistemde takim kurmanin zorunlu oldugu daha kayit rehberinin ilk adimlarinda yaziyor.eger siz chartlar aciklandiktan sonra takimdan cikarsaniz mantiken takiminizi turnuvadan cikarmis olursunuz cunku takim tek kisi.memph dun gece chartlardan sonra gitmis takimdan cikmis ve uc tane daha takim acmis kapamis.en sonunda mail atti ve ugrasmamam gereken islerle ugrasark yaptigi islemleri geri alip tekrar eski takimina koydum ve takim adini deistirdim. simdi sans eseri gelip burayi okudum ve bir kisi daha var ayni durumda.acaba niye gelip bize sorulmuyor. o arkadas yeni takim bilgileri nicki vs ile lutfen kontakttan bize ulassin yoksa chart ikinci turda bozulur.
gelelim niye bu tip isler mevcut.ilk haberimizde de soledik,site beta surecinde.hatalar olacak, siz bunlari bize gelip soyleyeceksiniz ki duzeltelim ileride. o yuzden oneri ve geri bildirim bekliyoruz, ama insan gibi cumleler kurarak, yaptigimiz isin kolay olmadigini bilerek yazin. takim ismi deisme, player olrak turnuvaya katilma gibi olaylar hep yapilacaklar listesinde. lutfen sc2 turnuvsi icinde takimlarinizla oynama yapmayin, bize danisin
Sosyal ağlarda paylaş

DreDD said:

sevgili turk halki ne zaman yazilanlari okumaya baslayacagiz?sistemde takim kurmanin zorunlu oldugu daha kayit rehberinin ilk adimlarinda yaziyor.eger siz chartlar aciklandiktan sonra takimdan cikarsaniz mantiken takiminizi turnuvadan cikarmis olursunuz cunku takim tek kisi.memph dun gece chartlardan sonra gitmis takimdan cikmis ve uc tane daha takim acmis kapamis.en sonunda mail atti ve ugrasmamam gereken islerle ugrasark yaptigi islemleri geri alip tekrar eski takimina koydum ve takim adini deistirdim. simdi sans eseri gelip burayi okudum ve bir kisi daha var ayni durumda.acaba niye gelip bize sorulmuyor. o arkadas yeni takim bilgileri nicki vs ile lutfen kontakttan bize ulassin yoksa chart ikinci turda bozulur.
gelelim niye bu tip isler mevcut.ilk haberimizde de soledik,site beta surecinde.hatalar olacak, siz bunlari bize gelip soyleyeceksiniz ki duzeltelim ileride. o yuzden oneri ve geri bildirim bekliyoruz, ama insan gibi cumleler kurarak, yaptigimiz isin kolay olmadigini bilerek yazin. takim ismi deisme, player olrak turnuvaya katilma gibi olaylar hep yapilacaklar listesinde. lutfen sc2 turnuvsi icinde takimlarinizla oynama yapmayin, bize danisin

saolasın $efim benim
olay zaten benim eşşeklim orda takım ismi deiştir varmıs onu görmeden sazan gibi takımdan cıktım yenisini kurdum
bide üstüne küfreder gibi degistir bunu bune böle hiç olmamıs die msg attım :p

feedback'e gelince sc2 bi takım oyunu deil bireysel oyun, yani lol için yapılmıs sistemi sc2 ye uyarlamamak lazım onu bi ara düzeltmemiz lazım
sonucta ilerde baska bireysel oyunlarda eklencektir muhakkak

adamlara attım msg'a baktımda utandım, agız dolusu söver gibi msg atmısım tekrar pardon XD
Sosyal ağlarda paylaş

mac saatlerine riayet edelim arkadaslar. Canlı yayın işini de konusup sadece yarı final ve final için yapmaya calısacagız. Canlı yayın kısmı içinde sponsor ayarlamaya calısıyorum zaten. Sc2 oyun kanalını da kullanmak yerine lütfen #ecups irc kanalını tercih edelim. gecen sefer cok zor olmustu noshow kanıtlarını almak vs. sürekli sc2 de de olmadıgımız için hatta ben hiç olmadıgım için anında da müdahaleler de bulunamıyordum. bu nedenle irc de olmaya calısın.kazanan tarafın replay koyacagını belirtmiştik kurallarda. gözden kacmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

yarınmıs yaw bende bugun sanıodum

tarih 15 nisan

TD)Pentagram said:

la bende milleti toparladım maç var diye bi baktım yarınmış.alala rastlantıya bak

Polyushka said:

ben de kaçırdım diye üzülüyodum iyi bari

tarih 16 nisan

bir camianın topyekün kafasının iyi olmasını anlayamıyorum. bundan sonra nöbetçi birilerini bırakalım,, ayık kalıp kalanlara mukayyet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...