DreDD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 inyourmind said: Stream edilsin de böyle organizasyonlarda bandwith geniş olan bir internet ve şöyle extremede çalışan bir pc ayarlasa organizasyonu yapan arkadaşlarımız Dominus ve Aelfric gibi caster ve yorumcuları da o pclerin başına oturtup adam akıllı yayın yapılsa çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.En azından gelecekteki organizasyonlara ışık tutmuş olur.... walla bir sürü sartın bir araya gelmesi gerekiyor bunlar için. Gecen sefer dominus ve huun vardı. kaliteli bir yayın vardı ancak 1mbit internet kullanıcıları için izlemek ızdırab oluyor. yoksa yüksek interneti olan arkadaslar rahatlıkla izledi o yayını. dominus dönerse sehir dısından irtibata gecip yarı final ve final için bişiler ayarlamaya calısıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Şimdi dominus ve huun ile birlikte 3 kişi klasik kadro bizim genelde cast muhabbeti birbiri arasında değişiyor bu turnuvayı da streamlamak isterim. Aslında oynarım da ama hem oynayıp hem stream olayı ne derece uygun olur bilmiyorum. Bu arada geçenki Saturday Cup'a stream yapamadım çünkü xsplitte genel bir sorun ortaya çıkmıştı. Şimdi düzeltmişlerdir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hem oynayıp hem stream etme olabilir tabii. fargo falan yapıyor ya kendi ekranını veriyor streame. elenirsen de başkalarının maçlarını streamlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 huun said: hem oynayıp hem stream etme olabilir tabii. fargo falan yapıyor ya kendi ekranını veriyor streame. elenirsen de başkalarının maçlarını streamlersin. sen ne bildin fargoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Başkalarının maçlarını streamleyebiliyorum da kendim oynarken kasıyor ya bazen donuyor oyun ff felan kaçırıyorum olmuyor yani kaliteyi de çok düşürmek istemediğim için pcye upgrade basana kadar şimdilik böyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tesbih gibi dizecem sıraya hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 TD)Pentagram said: tesbih gibi dizecem sıraya hepinizi İkinci bir inançlı arkadaş daha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 elhamdülillah müslümanız hafız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 estafurullah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/618227-oyun-meraklilari-icin-odullu-turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&hs=bCF&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&q=%C3%96d%C3%BCll%C3%BC+Euro+Cups+Turnuvas%C4%B1+Ba%C5%9Fl%C4%B1yor+&aq=f&aqi=&aql=&oq= elimizden geleni yapıyoruz agalar. bu arada stream yapabilecek arkadas benimle irtibata gecsin. [email protected] mail [email protected] msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Arkadaslar ödüller tamamen netleşmedi henüz. Asus ile görüşmeler sürüyor bu konuda. Ürün degilde, sayısı konusunda sıkıntılar var. Bilyiorsunuz aynı anda League of Legends turnuvası da mevcut. Orada sıkıntı daha büyük olabilir ancak SC2 için ilk 3'e ödül var kesinlikle.Fakat ödül dagılımı nasıl olacak belli degil. Gördügünüz 3 ana ödülden biri sc2 1.sine, usb3.0 da 3.ye verilecek. 2. için calısmalar sürüyor.ikisinin ortasında bir ürün olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 asus'a söyle cimrilik yapmasınlar. ilk 3 e güzelinden bi pc hediye etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 :) ne kadar ugrastıgımı tahmin edemezsiniz daha öncede.ama benim ilk işim asus ile. dolayısıyla çok acılmak istemiyorlar sanırım. ancak ben elimden geleni yapıp en iyi sekilde bitirmeliyim ki her aldıgım işi, tekrar tekrar calısabilelim. sc2 için fazla sıkıntı yok! son 1-2 adım attım, ufak da olsa farklı hediyeler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Misafir07 Nisan 2011 Perşembe 05:23 starcraft amerikan ordusunda bile oynatılan strateji oyunudur.inanılmaz taktik gerektiren oyun.turnuvaya katılıp bizleri temsil edecek arkadaşlara şimdiden başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GosuHCl Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 son anda cartlattım lan :)) baya uğraştım önce bi takım kurdum ondan felan çıktım 1v1 profildi felan ohooooo ok 32. kişi olmuşem doldu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ozaman askerlik yapanlar oynasın lütfen turnuvada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 GosuHCl said: son anda cartlattım lan :)) baya uğraştım önce bi takım kurdum ondan felan çıktım 1v1 profildi felan ohooooo ok 32. kişi olmuşem doldu şu an İnançlıların elebaşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cYla6QTvYQE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 TD)Pentagram said: ozaman askerlik yapanlar oynasın lütfen turnuvada hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 # Misafir08 Nisan 2011 Cuma 05:59 amaniiin cok korkunc suratlar! hic katilmayi bile dusunemem. sonra ruyalarima falan girerlerde gecem kabusa donusur, neme lazim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GosuHCl Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 TD)Pentagram said: # Misafir08 Nisan 2011 Cuma 05:59 amaniiin cok korkunc suratlar! hic katilmayi bile dusunemem. sonra ruyalarima falan girerlerde gecem kabusa donusur, neme lazim :)) anadolu kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Slot yokmu bu turnuvaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 doubtful bıraksın sana yerini. bildiğim kadarıyla pek istekli katılmamıştı; ama kendisine de emri vaki yapmış gibi olmayalım. samimiyetime güvendiğini düşünerek ortaya atıyorum bu fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar