Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus Sponsorluğunda Starcraft 2 Turnuvası

DreDD

Öne çıkan mesajlar

inyourmind said:

Stream edilsin de böyle organizasyonlarda bandwith geniş olan bir internet ve şöyle extremede çalışan bir pc ayarlasa organizasyonu yapan arkadaşlarımız Dominus ve Aelfric gibi caster ve yorumcuları da o pclerin başına oturtup adam akıllı yayın yapılsa çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.En azından gelecekteki organizasyonlara ışık tutmuş olur....

walla bir sürü sartın bir araya gelmesi gerekiyor bunlar için. Gecen sefer dominus ve huun vardı. kaliteli bir yayın vardı ancak 1mbit internet kullanıcıları için izlemek ızdırab oluyor. yoksa yüksek interneti olan arkadaslar rahatlıkla izledi o yayını. dominus dönerse sehir dısından irtibata gecip yarı final ve final için bişiler ayarlamaya calısıcaz
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi dominus ve huun ile birlikte 3 kişi klasik kadro bizim genelde cast muhabbeti birbiri arasında değişiyor bu turnuvayı da streamlamak isterim. Aslında oynarım da ama hem oynayıp hem stream olayı ne derece uygun olur bilmiyorum.

Bu arada geçenki Saturday Cup'a stream yapamadım çünkü xsplitte genel bir sorun ortaya çıkmıştı. Şimdi düzeltmişlerdir diye umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar ödüller tamamen netleşmedi henüz. Asus ile görüşmeler sürüyor bu konuda. Ürün degilde, sayısı konusunda sıkıntılar var. Bilyiorsunuz aynı anda League of Legends turnuvası da mevcut. Orada sıkıntı daha büyük olabilir ancak SC2 için ilk 3'e ödül var kesinlikle.Fakat ödül dagılımı nasıl olacak belli degil. Gördügünüz 3 ana ödülden biri sc2 1.sine, usb3.0 da 3.ye verilecek. 2. için calısmalar sürüyor.ikisinin ortasında bir ürün olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

:)

ne kadar ugrastıgımı tahmin edemezsiniz daha öncede.ama benim ilk işim asus ile. dolayısıyla çok acılmak istemiyorlar sanırım. ancak ben elimden geleni yapıp en iyi sekilde bitirmeliyim ki her aldıgım işi, tekrar tekrar calısabilelim. sc2 için fazla sıkıntı yok! son 1-2 adım attım, ufak da olsa farklı hediyeler olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...