sw0d Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kath said: Türk guildi dediğin guild üyesine ne vermiş ki sen çıkanlar ile bu şekilde dalga geçiyosun. Yeni nesili hala Türk guildlerine muhtaç , senin gibi tek kültür içine sıkışmış , yabancı dil özürlü mü sanıyosun ? Pvp için bu oyunu oynayan ve aradığını bulamayan insanları anlamak o at gözlükleriyle zor mu oluyor ? Sanmıyorum ki insanlar bıraktıkları oyunda arkalarına bakıp oynayanı oynamayanı takıyo olsunlar. Trollün hasını sen yapmışsın gibi geldi bana. Ben senin ne kültürüne ne bilgi seviyen hakkında yorum yaptım. Rage'ininde kaynağını anlıyabiliyorum. 11 gün önce oyun hakkında pvp hakkında 8 gün önce rift in geleceği hakkında bunları okuyunca bu şekilde algıladım ben , demekki yanlış anlamışım
kath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ben aslında bu sözlerin ben hedef alınarak söylenmediğini düşünüp genel olarak cevap vermiştim. Madem beni kast ettiniz , sizi neden ilgilendiriyor anlamadım oyun hakkındaki hissiyatim. Şöyle ki söylediklerimin altına hala evet öyle derim , fakat o söylediklerim oyunu benim için yeterince keyifli kılamadı. Oyun güzel evet , fakat verdikleri , vad ettikleri biraz tecrit pilavı gibi geldi bi süre sonra. Her oyunu çok beğenip sonra da sıkılmak gibi ilginç bir huyum yoktur aslında ama riftte 50 lvl olup ortamın genel gidişatına bakınca biraz böyle hisettim. Tekrar söylüyorum eğer kasıt bensem kesinlikle sıkılmak adam bulamamak yanlız kalmak gibi bir durum söz konusu olmadı. Hatta ve hatta bir grup arkadaş hep birlikte bıraktık oyunu. En son eXile isimli gayet büyük bir mmo oluşumuna üye idik detay da isterseniz. Ne olursa olsun yapılan yorum hiç ama hiç hoş değildi.
rexr0th Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sw0d said: -çıkarım bu guildden laaaan -resign -tek başıma napcamki bu shardda başka türk de yok 50 yide baştan kasamam. FAIL! -çıkarım bu oyundan lannnn -account cancel -foruma gireyim baride troll peşinde koşayım hmmm -Beyler biz bıraktık sizde bırakın! -Niye? -Oyun çok bok pevepe yok peveE yok leş çirkin kötü ıııyh story of your life çok talihsiz bir yazı olmuş... sanki oyunu oynayan türklerin türk guildinde olmak zorundalar yoksa oyunu bırakırlar gibi olmuş. komik. bende katharsisle beraber bahsedilen guildden çıkan biri olarak forumlara bu şekilde taşınmasını hoş karşılamadım açıkçası.
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ahhh karth ah. Önce rage boy gibi çıkmışsın. Sonra adam şunnara dayandım diyince formal dile geçmişsin ama TECRİT pilavı seni wipe a sürüklemiş. Olmadı kath... Olmadı...
kath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Adamın dedikleri ile yapılan alıntıların bi alakası yok ki niye okuma zahmetinde bulunmadan adama fanboyluk yapıyosunuz . Bunları yazan adam da dungeona götürüp lvl item kastırdığımız adammış yazıklar olsun , ben utandım onun adına. Son msgım olsun boşuna demagoji yapıp arkadaşın topiğini kirletmeyin . hatta bende etmeyim.
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 kath said: Adamın dedikleri ile yapılan alıntıların bi alakası yok ki niye okuma zahmetinde bulunmadan adama fanboyluk yapıyosunuz . Bunları yazan adam da dungeona götürüp lvl item kastırdığımız adammış yazıklar olsun , ben utandım onun adına. Son msgım olsun boşuna demagoji yapıp arkadaşın topiğini kirletmeyin . hatta bende etmeyim. Sana laf diyen yok hala bana laf söylüyorsun.Nasıl bir dert etmişsin anlamadım. Dungeon'a götürüp level item mi kastırdın? Komikleşme senle birkez dungeon'a girdim ondada Guild chatten dungeon'a gidicez gelen varmı dendi.Gelirim diyip geldim. Bunun için benim karakteri kasmamda emeğin olduğunu mu iddaa ediyorsun. Sen kimsinki üstümde hakkın varmış gibi konuşuyorsun. Ben orda açık açık dediklerinle karşılaştırmalı koymadım. 180 derece döndüğünü görmek için illa göstermeye gerek yok. Ben sadece sana karşı yazdım ilk mesajımıda başkası alınmasın, tek sebebide benim belirttiğim mesajlarda görüldüğü gibi o kadar oyunu pohpohlayıp bi anda , sırf bu forumdada degil birkaç yerde oyunu kötülemen rahatsız ediciydi.
kath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Madem kaldıramıycaksın laf edilmeyi tanımadığın adama oturup laf sokmuycaksın abuk subuk. İster açar yine oynar yine güzel olmuş derim , ister 15 bin tane forumda kötülerim. Oynadığımız oyunu kötüleyip kaka edicekler diye bu kadar bıdı bıdı etmenin ne alemi var anlayamadım. Yani şöyle saçma bi mantalite olur mu . Bırakmasak , beğenmedik demesek mutlu mu olucaktın bilmiyorum ki. Ps: Birlikte instance konusuna gelince mmorpg'lerde insanlara yardım böyle ediliyor , buyrun gelin siz düşük lvlsiniz yardımcı olalım deniyor ve boostlanıyor. Bunu hak , emek , destek olarak görmüyorsan o da senin tarzındır saygı duyarım. Umarım eğlenir , mutlu olursunuz Rift ile fazla söze gerek yok.
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 nolmuş burda böle ? rank mi kasıyonuz yoksa fsadasf
kath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Oyun fln kötülüyoruz işte , sonra da drama izliyoruz oturup.
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kath said: Ps: Birlikte instance konusuna gelince mmorpg'lerde insanlara yardım böyle ediliyor , buyrun gelin siz düşük lvlsiniz yardımcı olalım deniyor ve boostlanıyor. Bunu hak , emek , destek olarak görmüyorsan o da senin tarzındır saygı duyarım. Kendiniz quest yapıyordunuz ve benim için yapılmış birşey değildi gayet net hatırlıyorum. Cidden hala emek verdiğini iddaa ediyorsun ya komik. kath said: İster açar yine oynar yine güzel olmuş derim , ister 15 bin tane forumda kötülerim. Buna yazılacak birşey yok. Dediğin gibi belki tanımıyordum seni ama kendini bana ve foruma güzel tanıttın. -- Başka forumlardada burdaki arkadaşlar rencide olmasın diyerek yazılar yazıyorsun.Ama olurmu şimdi hakkında konuşulmuş arkadaşlar , hakkında konuşulanları görsün, çünkü sırf bana değil onlarada söz hakkı doğdu. kath said: Pati oluşumunun kurduğu guildden lideri biz 50 lvl iken 20 lvl olduğu , guildde hiç bir aktivite olmadığı , insanlar raiding contente geçmiş iken burdaki 50 lvl tayfanın azı bi karış açık hayaya baktığı için çıktık. ( Çıktık evet yaklaşık 15 kişi civarında insan çıktı guildden aç loglarına bak guildin) Sen olayların bu kısmına nail olamadın sanıyorum lvl kasma derdindeydin veya bilemiyorum her ne ise. Guildden ayrıldıktan sonra serverın en iyi guildlerini araştırdık , baktık onların da bi halt ettiği yok sıkıldık bıraktık. Şimdi merak ediyorum bunları okuduktan sonra oyunu bırakma sebebimizi hala guild olarak mı tanımlıyorsun ? Ha şu var , guild adam gibi dedicated bi guild olsa , insanlar başladıkları işin arkasından biraz itse belki farklı olabilirdi. Ama adamlar bişi yapmadıkları gibi bi de çoluk çocuğu officer yaparak millete sinir harbi yaşattı. Her neyse bu konu burayı ilgilendirmiyor , oraya içinde çok sevdiğim insanlar olduğu için , rencide olmasınlar üzülmesinler diye böyle açık konuşmadım. Umarım en azından senin kafandaki durum netleşmiştir. Rift konusuna gelirsek , develeporlar ilerde ' bu oyunda pvp neden yapılır , nerede yapılır ,ve diminishing return nedir' sorularına cevap bulabilirlerse tekrar gelir sizlerle iki warfront vs bişiler atarım. Bu saatten sonra kimse instance farmlatamaz bana :D Son olarak belki bu bu tartışmanın başında benim yazdığım yazı hatalıydı(Uslup olarak).Hatta ben bile ilk mesajım hakkında sakin kafayla düşününce rahatsız oldum.Uygun bir dille anlatabilirdin.Hatta ignore ederek görmeyebilirdin.Ama sen yarana tuz basılmış gibi rage 'e girdin.Ondan sonraki her lafı da hakettin.Yazık oldu
RRa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kath said: Pati oluşumunun kurduğu guildden lideri biz 50 lvl iken 20 lvl olduğu , guildde hiç bir aktivite olmadığı , insanlar raiding contente geçmiş iken burdaki 50 lvl tayfanın azı bi karış açık hayaya baktığı için çıktık. ( Çıktık evet yaklaşık 15 kişi civarında insan çıktı guildden aç loglarına bak guildin) Sen olayların bu kısmına nail olamadın sanıyorum lvl kasma derdindeydin veya bilemiyorum her ne ise. Guildden ayrıldıktan sonra serverın en iyi guildlerini araştırdık , baktık onların da bi halt ettiği yok sıkıldık bıraktık. Şimdi merak ediyorum bunları okuduktan sonra oyunu bırakma sebebimizi hala guild olarak mı tanımlıyorsun ? Ha şu var , guild adam gibi dedicated bi guild olsa , insanlar başladıkları işin arkasından biraz itse belki farklı olabilirdi. Ama adamlar bişi yapmadıkları gibi bi de çoluk çocuğu officer yaparak millete sinir harbi yaşattı. Her neyse bu konu burayı ilgilendirmiyor , oraya içinde çok sevdiğim insanlar olduğu için , rencide olmasınlar üzülmesinler diye böyle açık konuşmadım. Umarım en azından senin kafandaki durum netleşmiştir. Rift konusuna gelirsek , develeporlar ilerde ' bu oyunda pvp neden yapılır , nerede yapılır ,ve diminishing return nedir' sorularına cevap bulabilirlerse tekrar gelir sizlerle iki warfront vs bişiler atarım. Bu saatten sonra kimse instance farmlatamaz bana :D Beni ilgilendirmeyen bir konu gibi gözüksede hatrı sayılır guildinin masterıyım ve ömrüm senin gibi çocuklar ile uraşmakla tükeniyor. Sen bir guilde girerken girince neler yapıp neler yapamayacağını kestiremiyormusun? Bende bu forumları çok sıkı takip ettim Paticikteki arkadaşlar guildlerini kurduklarında hiç bir zaman raiding content endgame guildi olucaz, önümüze gelen instancesı farmlayacaz, shard first çekicez demediler. tam aksine az olsun öz olsun yavaş olsun ama bizim olsun dediler. Sen bunu bilmeden mi girdin? Guild master sana girerken ben hardcore oyuncuyum tüm raid contenti tamamlıycaz mı dedi? Sana böyle vaadlerdemi bulunuldu. Bak böyle vaadlerle kandırıldıysan yada gazoz filan içirdilerse sana söyle bizde bilelim kollayalım kendimizi. Sizin guildiniz neden raid yapamadığını bilmem ama bir guild henüz raid yapamamışsa bunun 2 sebebi vardır. 1. yeterli sayıda lvl50 yoktur. 2. yeterli sayıda lvl50 vardır ama yapmak istemiyorlardır. 2.si için yapacak fazla birşey yok. 1.si için guild yönetimi hadi bişey yapmadı diyelim siz 15 kişi çıktık diyorsunuz 15'inizde lvl50'ydiniz heralde çünkü raid yapamadığınız için çıkmışsınız. Koca guildde bi 5 kişi daha bulunamadı mı? Hadi bulunamadı guildinizde lvl40-50 aralığında ki 5 kişiye yardım etmeyi neden tercih etmiyorsunuz? Sen zaten oyunu developerdan iyi biliyorsun, guildi yönetmeyi masterindan daha iyi biliyorsun. Kimse bilmiyor bir sen biliyorsun. Biz senin kadar bilmiyoruz bu yüzden ne bizim girdiğimiz guilde, ne bizim girdiğimiz siteye nede bizim girdiğimiz oyuna gelme, üzülürüz.
rexr0th Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 oyunda geçen herşeyi bir kenara bırakırsak, katharsis'in yazdığı ilk msjından sonraki msjlara bir bakın.katharsiste o msjı oyunu kötülemek için değil eminimki topiği açan kişinin katharsis'ten bahsettiği içindir. biri sol kulvardan yardırdı gibi laflar kullanır. ( ki bunu diyen arkadaş guildden ne kadar terbiyesizce şeyler yaptığı herkesce bilinen bir kişi)biride, tanımadığı bir insana dair laflar söyler sonra sonuna karizma olsun diye ingilizce story of your life der. kim rage arkadaşlar? Oyunu bırakmamızla guildden çıkma arasında bir bağlantı kurabilen varsa bravo. Bu arada biz sadece 6 kişi çıktık. katharsis'in bahsettiği 15 kişi çıkan oldu, ki dahada olmuştur. Demek istediği diğer 9 kişiyle bir gram konuşmamamıza rağmen aynı şekilde tepki verdiler. En azından biz sizi bilgilendirdik sizinle konuştuk anlaşmaya çalıştık olmadı. Demekki direk çıkmak daha mantıklıymış. neyse benim nickte xenpowa'idi soracak olursanız. Buraya taşınmaması gerekiyordu bence bu konuların ama resmen zorla bu konuları alttan laf sokarak taşımak istediniz.
Zetroxx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Şimdi okudumda.. Hani bilenler saçma yorumlarıyla olaya renk katsada. Olayı bilmeyen bir iki kişi muazzam yorumlarıyla ayrı bir renk katmış. Bir guild düşünün ki Officer Rank'i verilmiş biri Trade den küfürler sallasın. Bir guild düşününki Officer ı bir sorunu PM atmak varken 30 yaş üstü insanları Guild chatten onca kişiye rencide edicek şekilde konuşsun Bir Guild düşünün ki Yaptığının hatalı olduğunu soylediinde biri, ona cevap olarak "Beğenmiyorsan Nanay yavrum" gibi oldukça varoş ve komik bir uslubla insanları terslesin (Şikayetler belirtildiğinde ona yaptığının yalnış olduğunu belirtirseniz anlayışlı olucaktı gibi bir savunma yapılmıştı oda gayet çelişkili ve komikti) Bir Guild düşünün ki Rank i olan insanların hiç bir aktiviteye öncü olmadığı hatta bizim guild içinde yapılan tüm Raid - Expert Riftleri düzenlememize ramen ona bile cevap verimediği insanları bulunsun. Hatta bir guild düşününki yine Ranki olan 1.5 haftadır max levelda olan insanlara boss taktiklerini 50 olduğumuzun 1. gününde bizim verdiğimiz. Bir Guild düşününki oyun geçmişinden şüpheli olmakla beraber Oyun içi yöneticiliğinin olmadığına emin olduğum insanlara rank verilmiş olan.. Bir guild düşünün ki Tüm guild içi insanları bir araya toplayan, organize eden insanlara "NANAY" diyebilicek officerları bulunduran. Kusura bakmayında bizim en küçüğümüz 25-26 yaşlarında.. Ve saçma sapan insanlardan laf yiyecek konumdada değiliz. Gidipte bana ne vermiş bu guild başından veri oyun içinde ne yaptıysak kendi aramızda yapmışız. Millet expert kesemezken bi kısmını Raid Rifte biz götürmüşüz. Hatta götürürken kimseden katılma talebi bile almamışız. Ayrıca biz bu oyuna Xenpowa , Yelisha , Ben ve Katharsis başladık. ama bu oyundan çıkışımız 10-15 kişiyle oldu.. Hani biz 4 kişi girip bu oluşum içinden hala başka oluşumlarda başka oyunlarda bir arada olmaya devam eden ki bu yolu toplasan 1 aylık bir süreçte alan bi grupsak. Üstüne guildiniz her gün adam kaybederken. Siz nasıl dersinizki biz böyleyiz siz şöylesiniz. Oyunu bıraktık mı sonuç olarak ? Evet bıraktık ama oyundan en büyük zevki aldığım dönem guildin dışında olduğum, En azından az çok MMO oynamasını bilen insanlarla oyun oynadığım dönemdi . Bırakılma sebebide hani sıkılma mıkılma değil farklı yerlere çekildi durum farklı konumlarla birbirimizin karşısında durmamız gerekti. Bundan dolayı Oyun geleceğimizi Riftin dışında ama yine aynı ortamda aynı kişilerle sürdürme kararı aldık. Sizlere çok teşekkür ederimki bize sevdiğimiz insanları tanıma imkanı sağladınız. Benim için o guild sadece aralarından oyun oynamasını bilen insanları çekip yanıma almama yardımcı oldu. Ve eminimki benzer sebeplerin dışında herhangi bir şekilde başka bir grubada başka bir pozitif öğe kazandırmicaktır. Oyun hayatınızda başarılar
kath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 RRa said: kath said: Pati oluşumunun kurduğu guildden lideri biz 50 lvl iken 20 lvl olduğu , guildde hiç bir aktivite olmadığı , insanlar raiding contente geçmiş iken burdaki 50 lvl tayfanın azı bi karış açık hayaya baktığı için çıktık. ( Çıktık evet yaklaşık 15 kişi civarında insan çıktı guildden aç loglarına bak guildin) Sen olayların bu kısmına nail olamadın sanıyorum lvl kasma derdindeydin veya bilemiyorum her ne ise. Guildden ayrıldıktan sonra serverın en iyi guildlerini araştırdık , baktık onların da bi halt ettiği yok sıkıldık bıraktık. Şimdi merak ediyorum bunları okuduktan sonra oyunu bırakma sebebimizi hala guild olarak mı tanımlıyorsun ? Ha şu var , guild adam gibi dedicated bi guild olsa , insanlar başladıkları işin arkasından biraz itse belki farklı olabilirdi. Ama adamlar bişi yapmadıkları gibi bi de çoluk çocuğu officer yaparak millete sinir harbi yaşattı. Her neyse bu konu burayı ilgilendirmiyor , oraya içinde çok sevdiğim insanlar olduğu için , rencide olmasınlar üzülmesinler diye böyle açık konuşmadım. Umarım en azından senin kafandaki durum netleşmiştir. Rift konusuna gelirsek , develeporlar ilerde ' bu oyunda pvp neden yapılır , nerede yapılır ,ve diminishing return nedir' sorularına cevap bulabilirlerse tekrar gelir sizlerle iki warfront vs bişiler atarım. Bu saatten sonra kimse instance farmlatamaz bana :D Beni ilgilendirmeyen bir konu gibi gözüksede hatrı sayılır guildinin masterıyım ve ömrüm senin gibi çocuklar ile uraşmakla tükeniyor. Sen bir guilde girerken girince neler yapıp neler yapamayacağını kestiremiyormusun? Bende bu forumları çok sıkı takip ettim Paticikteki arkadaşlar guildlerini kurduklarında hiç bir zaman raiding content endgame guildi olucaz, önümüze gelen instancesı farmlayacaz, shard first çekicez demediler. tam aksine az olsun öz olsun yavaş olsun ama bizim olsun dediler. Sen bunu bilmeden mi girdin? Guild master sana girerken ben hardcore oyuncuyum tüm raid contenti tamamlıycaz mı dedi? Sana böyle vaadlerdemi bulunuldu. Bak böyle vaadlerle kandırıldıysan yada gazoz filan içirdilerse sana söyle bizde bilelim kollayalım kendimizi. Sizin guildiniz neden raid yapamadığını bilmem ama bir guild henüz raid yapamamışsa bunun 2 sebebi vardır. 1. yeterli sayıda lvl50 yoktur. 2. yeterli sayıda lvl50 vardır ama yapmak istemiyorlardır. 2.si için yapacak fazla birşey yok. 1.si için guild yönetimi hadi bişey yapmadı diyelim siz 15 kişi çıktık diyorsunuz 15'inizde lvl50'ydiniz heralde çünkü raid yapamadığınız için çıkmışsınız. Koca guildde bi 5 kişi daha bulunamadı mı? Hadi bulunamadı guildinizde lvl40-50 aralığında ki 5 kişiye yardım etmeyi neden tercih etmiyorsunuz? Sen zaten oyunu developerdan iyi biliyorsun, guildi yönetmeyi masterindan daha iyi biliyorsun. Kimse bilmiyor bir sen biliyorsun. Biz senin kadar bilmiyoruz bu yüzden ne bizim girdiğimiz guilde, ne bizim girdiğimiz siteye nede bizim girdiğimiz oyuna gelme, üzülürüz. Evet bilmediğinizi biliyorum o yüzden sizden hiç bir platformda hiç bir camiada bi halt olmaz. Kumda oynayın siz gidin. Ve evet bu yüzden ne sizin girdiğiniz guilde ne sizin girdiğiniz mmoya girme gibi bi niyetim bu saatten sonra olmaz. Ha forum konusunda orda bi durucaksın , siz yokken biz vardık burda o yüzden üzülürsen sen girmiyceksin. Terbiyesizlik konusunda ne kadar başarılı olduğunuzu biliyoruz zaten , burda da 31 yaşındaki adama çoluk çocuk diip bunu bir kez daha onaylatmış oldunuz benim kafamda. Nanay yavrum sizin tabirinizle.
kath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Yo çok şükür hiç bir konuda bir kandırılmışlık vs gibi bi durum söz konusu değil. Girdim beğenmedim çıktım ne oyunu ne guildi olay bu. Diğer olay senin gibi gereksizlerin ota boka atlamasıyla alakalı.
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Beyler sakin olun biraz.Birbirinize bukadar kin kusmanıza gerek yok.Katharsisin oyun parasını siz ödemediğinize göre ortada bir sorun yok.Adam canı istemiş bırakmış.
RRa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kath said: Ve evet bu yüzden ne sizin girdiğiniz guilde ne sizin girdiğiniz mmoya girme gibi bi niyetim bu saatten sonra olmaz. neyseki gecenin tek sevindirici haberi... Barathrum burda ne linçe taraftar olurum, nede birinin mağdur olmasına. Bu adamıda tanımam. Girdiği guildde ne olup bitti onuda bilmem. Ama bir guildmasteri kendisi lvl50'yken halen lvl20 olduğu için eleştirmesinede izin vermem. Sen kimsin girdiğin guildin masterını playerlığı ile eleştiriyorsun? Çocuk gibi elinden tutulsun istiyor sonrada ben 31 yaşındayım diyor birde gelmiş buraya çok bilmiş çıktığı guildi pisliyor. Sen eğer oyuncuysan raidinide her türlü yaparsın, pvpnide her türlü yaparsın. Ama bunu oyuncuysan yapabilirsin. Yok karakter oyuncusuysan, drama peşindeysen girdiğin guildden ya kendin çıkarsın ya atılsın, iki gün sonrada oyunu bırakırsın. SWTOR GW2 doluyuz. Gpotato filan oyun çıkartırsa git onlarla oyalan biraz, guild filan kur. Konuyu daha fazla uzatıp üzme bak bizi.
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Barathrum said: Beyler sakin olun biraz.Birbirinize bukadar kin kusmanıza gerek yok.Katharsisin oyun parasını siz ödemediğinize göre ortada bir sorun yok.Adam canı istemiş bırakmış. ibo neyse parası ödeyim bırak oynama cs pauhahuauh
Zetroxx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 RRa said: kath said: Ve evet bu yüzden ne sizin girdiğiniz guilde ne sizin girdiğiniz mmoya girme gibi bi niyetim bu saatten sonra olmaz. neyseki gecenin tek sevindirici haberi... Barathrum burda ne linçe taraftar olurum, nede birinin mağdur olmasına. Bu adamıda tanımam. Girdiği guildde ne olup bitti onuda bilmem. Ama bir guildmasteri kendisi lvl50'yken halen lvl20 olduğu için eleştirmesinede izin vermem. Sen kimsin girdiğin guildin masterını playerlığı ile eleştiriyorsun? Çocuk gibi elinden tutulsun istiyor sonrada ben 31 yaşındayım diyor birde gelmiş buraya çok bilmiş çıktığı guildi pisliyor. Sen eğer oyuncuysan raidinide her türlü yaparsın, pvpnide her türlü yaparsın. Ama bunu oyuncuysan yapabilirsin. Yok karakter oyuncusuysan, drama peşindeysen girdiğin guildden ya kendin çıkarsın ya atılsın, iki gün sonrada oyunu bırakırsın. SWTOR GW2 doluyuz. Gpotato filan oyun çıkartırsa git onlarla oyalan biraz, guild filan kur. Konuyu daha fazla uzatıp üzme bak bizi. Arkadaşım kusura bakmada biz bir oluşum içinde bir hedef doğrultusunda yürüyorsak daha aktif yürümek isteriz. Gidipte guild memberı guild masterın nickini bilmioken . Benim lafım adamlar üzerinde daha çok geçiyorken (guildten ayrıldığımdan sonra bile guild içindeki insanlara lafım daha çok geçiyordu) bunun eleştirilmesinden daha doğal ne olabilir.. Hayatında kaç mmo oynadın veya kaç mmo yu üst seviye oynadın bilemem (yada senin kafandaki üst seviye tabirinin ne olduğunuda bilemem) ama aktif olarak herhangi bir aktivitesi olmayan. Hadi onuda geçtim hiç bir şekilde yönetilmeyen bir guildi nasıl koruyabilirsinki ? Şimdi olayın diğer bi yanı olayın içinde bulunmamış bi insan olarak kime neye şekil yapıosun oda ayrı konu. Bi olayı gel gör incele sonra yorum yap burda iki laftan büyük anlamlar çıkarma millet sürünürken (amaçları sürünmek olsada) bu benim oyun oynama anlayışıma ters ben hiç birşey yapmayıp boş duran bir guild memberı olarak guild masterıda eleştiririm. Officerına sahip çıkamayıpi, Officer atamasında oldukça saçma sapan kararlar vermiş bir yönetimide eleştirirm. Guilde hiç bi katkısı bulunmamışş hatta katkıdan çok zarar vermiş insanların guild içi en çok katkıyı vermiş insanlara katkısız fln demesini ayrıca eleştirirm. Dışardan görüp bıdı bıdı yapmak kolay biraz empati yapmayı öğren. Yeri geldi bende empati yaptım bu guild konusunda.. Evet adamın işi wardır gücü wardır. karısı vardır çocuğu wardır. Bi ton gerekli mazereti mevcut olabilir. Fakat guild yönetiminin kusursuz olduğu anlamına gelmez bunlar. Önce guild bir guildin vermesi gerekenleri yada sağlaması gerekenleri sağlicak üstüne konuşma hakkı vericeksin onlara. ki burda guild hakkında pozitif konuşan yada konuşacak insanlar ya o yönetici grubun içindedir yada o gruba girmek için bitaraflarını kasıyodur. Yoksa her lvl 50 ding olan guildten ayrılmazdı dimi .. herşeyden öte sana son sözüm bilip bilmeden konuşmanla ilgili.. Elalemin köpekliğini yapmicaksın .. Elalemi köpek edip onlardan köpeklik bekliceksin ki sen biyerlere gel. Bu boş düşüncelerle sadece bir insanın köpeği olarak kalmaya bağlısın. Amacın buysa iyi havlamalar
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Zuhahah içinde healer olmayan başka oyun söyle onu oyniyim lam.
RRa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Zetrox anlamadığın şu. Siz bir guild kursanız ve benle arkadaşlarım player olarak guildinize girsek, düşeceğiniz pozisyon farklı bir pozisyon olmazdı. Bir oyuna guilddeki insanlardan daha fazla zaman ayırabiliyor olmanız bu onların oyunculuklarını eleştirebilme hakkını size vermez. Ben çok net hatırlıyorum isterseniz quotede yapabilirim. Girdiğiniz guildin kurucuları hiç bir zaman hardcore oynayacağız, endgame contenti en kısa sürede tamamlayacağız demediler. Edepsiz olmana rağmen cevap verdim. Kedi, köpek meselesine gelince... yolda görürsem severim o kadar.
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Altı üstü bir oyun arkadaşlar. Ne gerek birbirinizi kırmaya. Değermi? diye düşünün bi.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Alakasız bir başlıkta, saçmalanabilecek maksimum düzeye ulaştınız, gidebilirsiniz, kilit.
Öne çıkan mesajlar