import Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Selam, Marketlerde raflarda vs kullanmak için ya da tezgahın üzerine motne etmek için küçük LCD ler arıyorum. Şu tarz birşey yani Ne kadara nerde bulurum ? Y dışından , dealextremeden fala sipariş vermeye de açığım . En önemli kriter : fiyat , fiyat , fiyat Montajı kolay (raflara , tezgah üstüne vs çeşitli yerlere) montajı kolay olursa iyi olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 dijital çerçeve diye arat binbir türlüsü var tr de 100 liradan basliyor yurtdışından 50 ye 60 a bulursun 7inch yeterse 37 dolara var dealextreme de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Evet gördüm onu .Dealextreme'de 3 haftada getiriyor yahu. Olmadı TR'den bi iki tane alıp denemek lazım , tutarsa deal'e yıkmak lazım. Yalnız ben bunları bazı yerlere hediye olarak alıcam . 37 $ lık şeyden 2 şer 2 şer getirsem sıkıntı çıkmaz heralde. Devamlı farklı adres ve kişilere göndersek daha iyi tabi bi de. Talep edilirse 40-50 tane lazım olacak çünkü 3-4 ay içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 onlara o kadar para vereceğine devasa 1 tane al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Hangi birine alayım abi :) ? Dediğim gibi hediye olarak verilecek , ya da aramızdaki alışverişe göre topladığı puanlar karşılığı. Dealxtreme'de 47 $ lık bir tane buldum aslında video da oynatıyor , denenebilir. TR'de herşey olduğu gibi bu da pahalı lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 eski hesap makinelerinin ekranlarından al. güneşle çalışanlarından. leblebici olanlara bunu hediye et. çok sevineceklerdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 o lcdler bi işe yarayacak mı peki? işin o kısmını düşündün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Neden yaramasın ? Alışveriş sırasında , ufak renkli bir TV'den ürünler , markalar , fiyatlar geçince insan ister istemez bakıyor. Veya video dönünce kitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar