Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RAKÇI SERPİL DÖNDÜ STARI AÇIN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence tatlı hadun.Cogu oraya cıktıgında kasım kasım kasılıp geberir.Çekemiyorlar, yaptıgı şeylerde cogoş bence kendine güvenen insan az bu devirde.
Mesaj tarihi:
liseli said:

bence tatlı hadun.Cogu oraya cıktıgında kasım kasım kasılıp geberir.Çekemiyorlar, yaptıgı şeylerde cogoş bence kendine güvenen insan az bu devirde.

bu mesaj 1 hafta boyunca masturbasyon yapmamış ergen bünyenin ruh halini çok iyi yansıtmış.
Mesaj tarihi:
dattebayo said:

liseli said:

bu mesaj 1 hafta boyunca masturbasyon yapmamış ergen bünyenin ruh halini çok iyi yansıtmış.

:) noob.
Mesaj tarihi:
Uzuldum, bukadar salakliga neden yol verirler, göz yumarlar bilemedim. Medyamiz gercekten acinacak durumda. Hani o degil kabus gibi lan, sabriyede benzeyen birini gördum biara. Butun televizyonda olay olan salaklari toplamislar gibime geldi bian. Bide sonlara dogru herkes sapitiyo, acaba dedim studyoya toptan gaz verip milletin kafasini falan iyimi yaptilar?
Mesaj tarihi:
programı sunan kadının zeka seviyesi normal. hatta normal üstü de olabilir. ama hitap ettiği kitle bakımından bu tür şeyler yapması gerekiyor :(.

serpil de 60-70 yaşındaki ninelerin önünde mikrofona oral yapıyo resmen :O.
  • Yeni Oluştur...