Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 acmadan once aradim bulamadim 2 bilgisayar birinde 2 ethernet, digerinde tek ethernet arayi cross cable ile bagladik, tek sorun 2. bilgisayardan birinci bilgisayara veri gelmiyor o baglantinin 2. bilgisayarinda send 0 , asil bilgisayarda recieve sifir.. bu yuzden baglantiyi paylastiramiyruz nei eksik yapmis olabiliriz herseyi set up a small home or office networkten yaptik ps: bunu manuel yapsak daami iyi olur nasi yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eğer ethernet kartları değişik ise bu bazen sorun yaratabiliyor, şahsen çok çektim bundan! İkinci sebep ise bağladığın kablonun "ip" çıkışları açılmamış olabilir. Şöyle ki; Bende yeni bir kablo almıştım, meğersem "ip" çıkışları açılmamış. Bilgisayarcıya gibip kablo'nun "ip" uçlarını açtırdım, sorun ortadan kalktı... Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Ha, birde manuel yapmanızda fayda sağlanabilir...[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir *"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir [/spo] Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar