abc_123 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya benim tv kartında sorun var.markası lifeview flyvideo kart kasada takılı orjinal cd sinden yüklüyorum ama program çalışmıyo başka bi cd den yüklüyorum "can't get device" ya da başka bi hata veriyo ne yapmam lazım kartı ayrıca başka bi yere tanıtmam mı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim... [Bu mesaj abc_123 tarafından 10 Eylül 2004 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 aynı sorun bendede wardı da sımdı makıne ablamda ogrenırsem bende ıyı olur bende onun bı cagresını bulamamıstım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Flyvideo çok sorunlu bir kart hemde performansı düşük[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 flyvideo xp de çalışmıyor ( yani sorunlu çalışıyor ) . en iyi performansı 98 de alırsınız .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ewt zgrw doğru diyor xp ye geçerseniz tv kartınızı kırın[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 10 Eylül 2004 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc_123 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya 98 zaten de ne yapacam bilmyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar