uk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Liferay kullanmış ve ya kodlarıyla uğraşmış biri var mıdır ? Assset Publisher ile ilgili bir sorun var, basit ama halledemedim hala çıldırmak üzereyim asfdsafsdgf... liferay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Selam gençler şimdi ben kodların arasına daldım bu işi yapan kod bloğu: List<AssetCategory> assetCategories = AssetCategoryLocalServiceUtil.getVocabularyRootCategories(assetVocabulary.getVocabularyId(), QueryUtil.ALL_POS, QueryUtil.ALL_POS, null); List<AssetCategory> reversedAC = Collections.emptyList(); //Collections.copy(reversedAC, assetCategories); reversedAC.addAll(assetCategories); Collections.reverse(reversedAC); assetCategories isimli List unmodifiable ve addAll işlemide unsupported exeption fırlatıyor bunu nasıl kopyalarız var mıdır bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar