psychotron Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Kocaeli/İzmit'te yüzyüze görüşerek satmak ilk tercihim. Diğer şehirlerden satın almak isteyenlere hesap numaramı ve cep telefonumu irtibata geçtiklerinde verebilirim. Pvp - 3900 resilience Pve Tank - 356 İtem level Pve Dps - 356 item level Hesabın ilk sahibiyim, bütün bilgilerini biliyorum. Al'Akir'den Dunemaul'a yeni geçtim. TBC'ye kadar olan 2 Cd Key ve kutuları, sonrasından Digital Upgrade ile satın aldığım Lich King ve Cataclysm ikisi bir arada "Digital Upgrade Key"i mevcut. Üzerinde 5-6k kadar gold var. Enchanting - 525 Jewelcrafting - 512 Halen arada oynuyorum, muhtemelen satılana kadar JC 525 olur, item level da biraz artar. İlgilenenler [email protected] 'a mesaj atarak irtibata geçebilir. Fiyat 250 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psychotron Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 E-posta adresimi yanlış yazmışım. Düzeltiyorum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar