oziuzi003 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Selam arkadaşlar, Yukarda belirttiğim gibi accountumu satıyorum içerisinde 47Lv Guardian Cleric, 37Lv Guardian Rogue bulunmakta charlar Sagespire serverında. -Cleric karakterimin içerisinde 40lv mountu bulunmaktadır extra olarak 40 plat var itemleri gayet iyi durumda. -Rogue karakterimde gold bulunmamakta. -Account Collector edition olup süresi bitmiştir oynayabilmek için açtırmanız gerekicek. -Accountun bütün bilgileri isteğe bağlı olarak kimlik fotokopisi de verilecektir. Oyunu bırakmamın sebebi tek başıma oynamam haliyle bir zaman sonra zevk vermemeye başladı ayrıyetten üniversite sınavları :) -Fiyat olarak Fazla birşey istemiyorum 100TL Herkese iyi forumlar. İletişim : [email protected] 0538 369 33 83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oziuzi003 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Eklemeyi unuttum İstanbulda oturuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 pazar alanı ->this way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 burada o kadar guildlar açıklandı katılsaymışsın keşke birine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oziuzi003 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar