jerome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 120 magery 120 eva 120 medit 120 resist 100 insc son skill icin goruslerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 warrior skillerinden birisi fencing alabilirsin spell channel bi weapon ile kullanmak için yada direk wrestling alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben pure mage yapıcam. bundan oncede bu konuyla ilgili mesaj atmistim ama benim baglantım oldukca iyi lag felan olmuyo fazla o yuzden anatomy ve heal vermek ıstemiyorum. poisoning de cok zor artıyor hangi skill i verebilirim. wrestling versem 15 dex le bi ise yararmı silah dusurmede felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bi mage de daima poisaon bulunmalıdır[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 belki focus stamda doldurur dex düşükse[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar