jerome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 120 magery 120 eva 120 medit 120 resist 100 insc son skill icin goruslerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 warrior skillerinden birisi fencing alabilirsin spell channel bi weapon ile kullanmak için yada direk wrestling alabilirsin
jerome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben pure mage yapıcam. bundan oncede bu konuyla ilgili mesaj atmistim ama benim baglantım oldukca iyi lag felan olmuyo fazla o yuzden anatomy ve heal vermek ıstemiyorum. poisoning de cok zor artıyor hangi skill i verebilirim. wrestling versem 15 dex le bi ise yararmı silah dusurmede felan
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bi mage de daima poisaon bulunmalıdır[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 belki focus stamda doldurur dex düşükse[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Öne çıkan mesajlar