Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 NFS U 2 official site [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hehe ben video'su çıktı izledim çok hoşuma gitti indirmek için Tıklayın ]ayrıntılı bilgi ve resimler için[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben bugun ps2 ye demosunu ındırıp oynadım mıdtown racers gıbı guzel sevdım motor seslerı dahada guzel olmus az oynadım gercı bıraz daha oynayınca dahada ayrıntılı bılgı verırım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 cus dedim ya... E3 trailer i izleyince... abi adamlar cosmuslar ya... oole agzim acik baktim ekrana bon bon. idrak etmesi 2 dakikami falan aldi. tek bi sorun gordum ben, cok az yer var yine. yani ayni mekanlarda oynamaktan bayiyodu insan bi sure sonra, bunda +1 yer eklemisler gordugum kadariyla. umarim az gelmez.. (yeni bilgisayar almak icin bi sebep daha cikti.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar